Hová menjünk szilveszterezni?

Van egy masszív réteg, akik már évek óta kitartanak amellett, hogy csak és kizárólag házibulikban érdemes búcsúztatni az óévet. A másik rétegnek pedig esze ágában sincs házibulizni, inkább elindul barátaival valami fergeteges és nagyszabású buliba, hogy ott elköltse a év végi jutalékát vagy éppen a karácsonyra kapott pénzét. Mindkét csoportot megértjük. Lássuk, hogyan és hol érdemes búcsúztatni 2011-et!

Mindenek előtt fontos megemlékezni arról, hogyan szilvesztereztek kultikus sorozatunk, a Szomszédok szereplői 1988-ban.

De mint írtuk, nem csak a házibulizóknak áll a világ, hanem ott a másik oldal is, a nyughatatlan, fáradhatatlan partizóké.

Mit kínál nekik hazánk szórakoztatóiparra szakosodott fele 2011 utolsó napjára?

1. A legelvetemültebbeknek és a szoláriumbérleteseknek ajánjuk a Budnight szervezésében a következő szilveszteri programot: „December 31-én az Óbudai (Hajógyári) Szigeten található Dokk Club-ban élvezheted az év legpezsgőbb éjszakáját Dj Miller Exklúzív (sic!) NYE Settjére bulizhatsz az új év reggeléig.”

Belépő: 2000 Ft-tól egészen 4000 Ft-ig.

2. Ínyencebbeknek ajánjuk szeretettel a Roham Szilvesztert, amit a Gumipop szervez: A kurrens popzene képviselői együtt búcsúznak az óévtől és köszöntik az újat. Gumipop, Past Perfect, Lamantin, Popméter és TWICLF szilveszteri buli a Roham Bárban. Valamint egy koncert, ami még titok, de önöknek eláruljuk: 11-től hazai szobazenészekből verbuválódott alkalmi formáció játszik punk és post-punk feldolgozásokat, majd néhány szám erejéig fellép a NÉPI PAPA ÉS A HAVEROK!!

Belépő 800 Ft.

3. Divatbloggeknek és kifinomult ínyenceknek ajánjuk továbbá a Room Magazin szilveszteri buliját, melyet a Gozsdu Manó Klubban rendeznek meg.

A rövid leírás: „Szilveszter a Room-mal este 9-től kifulladásig.”

A zenét Surf no pants, Tonyó + Jehova (past perfect DJs) xD iróniamentes diszkószettje, Zságer Balázs (Zagar) és Druzba (Brutkó Diszkó) szolgáltatja majd.

Belépő 2500 Ft

4. A tehetős hagyománytisztelőknek ajánjuk figyelmébe a ráckevei Savoyai Kastélyszálló ajánlatát, mely így szól: „Töltse nálunk az Óév utolsó napjait egy hangulatos borvacsora és falusi disznótoros nap keretében forralt borral, sült gesztenyével. Az Újévet hagyományos Szilveszteri bállal köszöntjük kastélyszállónk dísztermeiben, büfévacsorával, élőzenés táncmulatsággal, különleges meglepetéssel az Újév első perceiben.”

Igaz, a disznóvágásról már lemaradtunk, de még mindig ott az élőzene csábítása, ami a falusi hangulatot idézve visszarepíthet minket a mulatós zenék fénykorába!

Részvételi díj: 14.000 Ft

5. Jazzpártiaknak ajánljuk szeretettel a Jazz 2011 Szilvesztert a Budapest Jazz Clubban, Tzumó Trióval, Szakcsi Lakatossal,és jazz témájú filmvetítésekkel.

Belépő: 16.900,- Ft (23:30 után a belépő 6.900,- Ft)

Oszd meg másokkal is!
Mustra