Terhes tinik és digók előszilveszteri bulija a Merlinben!

Az MTV Hungary gondolt egyet, és egy elsőre igazán szürreális koncepció alapján várandós és digó fiatalokkal kívánja megtölteni a Merlint, pontosabban az ezeknek beöltözött MTV-rajongókkal.

Jellemző, hogy a Jersey Shore és a Várandós Tinik az egykori zenecsatorna, az MTV két nagy sikerű sorozata,  így ezek jegyében tart előszilveszteri bulit az MTV Hungary december 29-én. Fellép többek között a Compact Disco, a We Plants Are Happy Plants és az indie-pop szcéna állítólag legígéretesebb felfedezettje, a Carbovaris is fellép a Merlinben.

„A buli tematikája a csatorna műsorának gerincét adó, a folyamatosan randalírozó, sokszor kifejezetten vicces amerikai olaszokról szóló sorozatra, a Jersey Shore-ra, valamint a terhes tinikről szóló valóságshow-ra, a Várandós Tinikre, és annak testvérsorozatára, a Tini Mamikra utal. Az MTV Hungary várja az indie-rajongó fiatalokat.”- olvasható a meghívóban, ám arra nem kaptunk választ, hogy az igazi terhes tinik és a valódi digók is mehetne-e, vagy sem.

284632 10150334583574384 202282699383 9641443 3336743 n

Az este folyamán fellép az MTV Brand:new-ból The [hated] Tomorrow, a We Plants Are Happy Plants és játszani fog a Lo-Fi Stereo is. Utánuk Dictator és Hussar DJ szolgáltatják a zenét stílusbeli megkötések nélkül, egészen hajnalig.

A belépő csupán 1000 forint, nagyjából annyi, mint egy átlagos terhességi teszt, vagy egy doboz óvszer.

A Várandós tinik és a Jersey Shore

A Várandós tinik című dokumentum-realityben terhes tizenévesek életét követhetitek végig egészen a gyermekük világrajöttéig. A Várandós tinik című sorozat egy olyan reality, melyben átlagosnak tűnő, középiskolába járó lányok életét követhetitek nyomon. Mindegyiküknek van azonban egy hatalmas titka: terhesek. A sorozat nem csupán bemutatja ezeknek a lányoknak az életét, hanem segítséget is nyújt hasonló helyzetben lévő társaiknak. Minden epizód egy 6-8 hónapos terhes fiatal kismama történetét mutatja be, és követi végig egészen a baba születéséig. A műsor nem csupán szórakoztat, hanem példát is állít. Tinédzserek ezrei kerülnek hasonló szituációba évről évre, akik nem tudják, hova fordulhatnak segítségért.

„Mikor a Jersey Shore szereplői bevették Itáliát, egy kis szeletet magukkal vittek a hazai ízekből, így a "reneszánsz bölcsőjeként" is emlegetett Firenze talán már sosem lesz a régi. Miközben kiélvezték mindazt, amit az ékszervároska csak kínálhat - magasművészet, finom ételek, borok, macskaköves utcák és eredeti olasz fagyi - azt is megoldották, hogy hűek maradjanak önmagukhoz. Készüljetek fel rengeteg KSZM-re, pumpálásra és hajzselére: mindez egy idegen országban talán még viccesebb!” (Forrás: MTV Hungary)

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek