#VILÁGOM

Terhes tinik és digók előszilveszteri bulija a Merlinben!

2011. december 28., szerda 19:37 |

Az MTV Hungary gondolt egyet, és egy elsőre igazán szürreális koncepció alapján várandós és digó fiatalokkal kívánja megtölteni a Merlint, pontosabban az ezeknek beöltözött MTV-rajongókkal.

Jellemző, hogy a Jersey Shore és a Várandós Tinik az egykori zenecsatorna, az MTV két nagy sikerű sorozata,  így ezek jegyében tart előszilveszteri bulit az MTV Hungary december 29-én. Fellép többek között a Compact Disco, a We Plants Are Happy Plants és az indie-pop szcéna állítólag legígéretesebb felfedezettje, a Carbovaris is fellép a Merlinben.

„A buli tematikája a csatorna műsorának gerincét adó, a folyamatosan randalírozó, sokszor kifejezetten vicces amerikai olaszokról szóló sorozatra, a Jersey Shore-ra, valamint a terhes tinikről szóló valóságshow-ra, a Várandós Tinikre, és annak testvérsorozatára, a Tini Mamikra utal. Az MTV Hungary várja az indie-rajongó fiatalokat.”- olvasható a meghívóban, ám arra nem kaptunk választ, hogy az igazi terhes tinik és a valódi digók is mehetne-e, vagy sem.

284632 10150334583574384 202282699383 9641443 3336743 n

Az este folyamán fellép az MTV Brand:new-ból The [hated] Tomorrow, a We Plants Are Happy Plants és játszani fog a Lo-Fi Stereo is. Utánuk Dictator és Hussar DJ szolgáltatják a zenét stílusbeli megkötések nélkül, egészen hajnalig.

A belépő csupán 1000 forint, nagyjából annyi, mint egy átlagos terhességi teszt, vagy egy doboz óvszer.

A Várandós tinik és a Jersey Shore

A Várandós tinik című dokumentum-realityben terhes tizenévesek életét követhetitek végig egészen a gyermekük világrajöttéig. A Várandós tinik című sorozat egy olyan reality, melyben átlagosnak tűnő, középiskolába járó lányok életét követhetitek nyomon. Mindegyiküknek van azonban egy hatalmas titka: terhesek. A sorozat nem csupán bemutatja ezeknek a lányoknak az életét, hanem segítséget is nyújt hasonló helyzetben lévő társaiknak. Minden epizód egy 6-8 hónapos terhes fiatal kismama történetét mutatja be, és követi végig egészen a baba születéséig. A műsor nem csupán szórakoztat, hanem példát is állít. Tinédzserek ezrei kerülnek hasonló szituációba évről évre, akik nem tudják, hova fordulhatnak segítségért.

„Mikor a Jersey Shore szereplői bevették Itáliát, egy kis szeletet magukkal vittek a hazai ízekből, így a "reneszánsz bölcsőjeként" is emlegetett Firenze talán már sosem lesz a régi. Miközben kiélvezték mindazt, amit az ékszervároska csak kínálhat - magasművészet, finom ételek, borok, macskaköves utcák és eredeti olasz fagyi - azt is megoldották, hogy hűek maradjanak önmagukhoz. Készüljetek fel rengeteg KSZM-re, pumpálásra és hajzselére: mindez egy idegen országban talán még viccesebb!” (Forrás: MTV Hungary)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta