Vizes kiállítás az Ankerben

Bodó Márton analóg fényképeiből összedobott kiállítást nyitnak meg hétfőn az Anker Klubban. A fotók közös témája a víz, úgyhogy a szexi vízilabdástól a tenger fodrain keresztül lesz ott minden. Sőt, a fényképész még a dj pult mögött is megmutatja, mit tud.

Bodó Márton művelődési menedzserként végzett a PTE-n, majd dekoratőr iskolába járt. Körbejárta a világot, és mindenhol fényképeket készített. Mostanában szabadúszó grafikus, fotós, dj, kultúrmenedzser. Fotóit több alkalommal is elismerték az ARC plakátkiállításon, valamint kiállításai voltak már Pécstől Budapesten át egészen Münchenig. Most az Anker Klubban nyílik egy 12-én 19 órakor, ahol analóg fényképei tekinthetők meg, főleg vízről, vízzel, vízen.

Különleges megnyitót ígérnek, amin fellép a Pop-Performance csoport, este pedig Dj Bodoo, Kilia és Tomanek mellett maga a művész is a dj-pultba áll.

BodoMarton Anker 2
Bodó Márton

Bodó egy átmeneti digitális korszak után most ismét filmre dolgozik, és ahogy dj-ként a zenéket, úgy fotósként a fényképeket is szereti egymásra keverni: „Apukám Chinon gépe volt az első amit használhattam. Gyerekkoromban kezdődött, és azóta tart, ez egy ilyen viszony, szerelmi, de már túl van a szerelmen is, amolyan feltétel nélküli. Filmes géppel kezdtem, később jött a digitális kapcsolat, de most visszatértem a kezdetekhez, csak hogy ne kelljen ezer képet ellőni, és hogy lehessen izgulni az előhívásnál, és gyönyörködni a szemcsékben. Kedvencem a random duplázás, ez lehet hogy a dj-zésből jött, keverni a képeket, egymásra. A világot is részben azért járom, hogy amit látok, a sok dimenzót leegyszerűsíthessem kettőre. Mindig a sokból keveset, a bonyolultból egyszerűt.”

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek