#VILÁGOM

Vizes kiállítás az Ankerben

2011. december 12., hétfő 09:22

Bodó Márton analóg fényképeiből összedobott kiállítást nyitnak meg hétfőn az Anker Klubban. A fotók közös témája a víz, úgyhogy a szexi vízilabdástól a tenger fodrain keresztül lesz ott minden. Sőt, a fényképész még a dj pult mögött is megmutatja, mit tud.

Bodó Márton művelődési menedzserként végzett a PTE-n, majd dekoratőr iskolába járt. Körbejárta a világot, és mindenhol fényképeket készített. Mostanában szabadúszó grafikus, fotós, dj, kultúrmenedzser. Fotóit több alkalommal is elismerték az ARC plakátkiállításon, valamint kiállításai voltak már Pécstől Budapesten át egészen Münchenig. Most az Anker Klubban nyílik egy 12-én 19 órakor, ahol analóg fényképei tekinthetők meg, főleg vízről, vízzel, vízen.

Különleges megnyitót ígérnek, amin fellép a Pop-Performance csoport, este pedig Dj Bodoo, Kilia és Tomanek mellett maga a művész is a dj-pultba áll.

BodoMarton Anker 2
Fotó: Bodó Márton

Bodó egy átmeneti digitális korszak után most ismét filmre dolgozik, és ahogy dj-ként a zenéket, úgy fotósként a fényképeket is szereti egymásra keverni: „Apukám Chinon gépe volt az első amit használhattam. Gyerekkoromban kezdődött, és azóta tart, ez egy ilyen viszony, szerelmi, de már túl van a szerelmen is, amolyan feltétel nélküli. Filmes géppel kezdtem, később jött a digitális kapcsolat, de most visszatértem a kezdetekhez, csak hogy ne kelljen ezer képet ellőni, és hogy lehessen izgulni az előhívásnál, és gyönyörködni a szemcsékben. Kedvencem a random duplázás, ez lehet hogy a dj-zésből jött, keverni a képeket, egymásra. A világot is részben azért járom, hogy amit látok, a sok dimenzót leegyszerűsíthessem kettőre. Mindig a sokból keveset, a bonyolultból egyszerűt.”

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta