#VILÁGOM

Azoknak, akik a szépirodalmat és a színészeket szeretik

2011. december 6., kedd 15:10

Decemberben a Libri könyvesboltokban színművészek olvasnak fel a vásárlóknak kedvenc könyveikből. Kecskeméten, Kaposváron már ezen a héten lesz program, de természetesen a budapestiek is találkozhatnak már a héten Csányi Sándorral, Gubás Gabival, Pindroch Csabával több helyszínen is.

Decemberben az ország számos Libri könyvesboltjában több alkalommal Omnia Felolvasósarok üzemel majd, ahol színművészek buzdítanak arra, hogy engedjük magunkhoz közelebb a szépirodalmat felnőtt fejjel is, olvassunk többet, mélyüljünk el a versek birodalmában. A tartalmas pillanatokról a budapesti eseményeken Gubás Gabi, Csányi Sándor és Pindroch Csaba gondoskodik majd, akik maguk is áhítattal beszélnek kedvenc verseikről.

„Nagyon szubjektív, hogy nekem mi tetszik, neked mi tetszik. Decemberben több helyen lehet minket arra kérni, hogy olvassunk fel egy-egy verset, ezért mindenki gondolkozzon el, számára mi lenne a legkedvesebb!” – mondja a programról Gubás Gabi.

DSC 7642
Fotó: Libri

„Annyira sok embernek kell ajándékot venni, és annyira nehéz kitalálni, hogy kinek, mit veszel. Ez viszont nem kerül egyetlen fillérbe sem, és mégis maradandó, és jobb, mintha valaki megint zoknit kap” – biztat a verses ajándékozásra mindenkit Csányi Sándor.

Pindroch Csaba régi szenvedélye a versmondás, és nagyon boldog, hogy most élhet ezzel a lehetőséggel. „Lehet, hogy az én kedvenc versemet is felolvashatom majd, ha kéri tőlem valaki. Babits Mihály Esti Kérdése az.”

A felolvasósarkok a budapesti helyszínek mellett Kecskemét, Kaposvár, Szolnok és Eger könyvesboltjaiban invitálnak egy kis kikapcsolódásra. A részletes időpontok és helyszínek a omniapillanatok.hu oldalon találhatók. Az oldal emellett ajándékozásra is csábít, verses videó formájában küldhetjük el karácsonyi üdvözletünket.

Időpontok és helyszínek:

december 8. csütörtök: Kaposvár, Libri Könyvesbolt: 15.00- 18.00 – Csapó Virág

december 9. péntek: Kecskemét, Libri Könyvesbolt: 15.00 – 18.00 – Danyi Judit

december 10. szombat: Budapest, Campona, Libri Könyvesbolt: 11.00 – 17.00

Gubás Gabi, Csányi Sándor, Pindroch Csaba

december 11. vasárnap: Budapest, KÖKI Terminál, Libri Könyvesbolt, 11.00 – 17.00

Gubás Gabi, Csányi Sándor, Pindroch Csaba

december 15. csütörtök: Budapest, Mammut, Libri Könyvesbolt, 14.00 – 20.00

Gubás Gabi, Csányi Sándor, Pindroch Csaba

Ne maradj le semmiről!

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta