TREND

Trend Budapest – így öltöztök 5.

2009. augusztus 21., péntek 07:00

tb5-fokuszDivattanácsadónk Budapest utcáit járja – most a te öltözködésed van célkeresztben: követed-e a trendeket, figyelsz-e alakodra, megfelelő kiegészítőket hordasz-e…
A stylist kritizál, dicsér és jó tanácsokkal lát el, mit tegyél, és mit ne. Sorozatunk ötödik írása.

Ez az öltözék rendben van – legalább is egy piaci bevásárlásra –, sportos alkatodhoz a rugalmas, test vonalát követő póló és zsebes halásznadrág párosa laza és kényelmes. A fehér – fényvisszaverő tulajdonsága miatt – nyáron a legnyerőbb színválasztás, és ha kellően karcsú vagy, az sem számít, hogy teltebbnek mutat a valóságosnál. Szintén a szín jellemzője, hogy enyhén áttetsző, de te ügyesen megoldottad problémáját a stílushoz illő – csipkétől mentes – melltartóval.

tb5

A testszínű papucs igazán sokoldalú, ezt az összeállítást is jól kiegészíti – és még sok mindenhez felvehető.

Azért nem kell mindig ennyire konszolidáltnak látszanod, lehetsz merészebb vagy akár nőiesebb ebben a lezser stílusban is. „Próba cseresznye” – hátha még árengedményt is sikerül elérned a zöldséges bácsiknál. Itt van mindjárt a jó kis nadrágodhoz három különböző felső, mindegyikben mást és mást hangsúlyozhatsz.

 

Szexi vállak

Ez a pamuttop mély dekoltázsa miatt olyan trükkösen csúszik le a vállról, mintha csak véletlenül ejtetted volna le. Persze csak az egyiket engedd szabadjára, hogy megmaradjon az akaratlanság illúziója.

tb-5-1

 

Izgalmas dekoltázs

A mell alatt szabott felső megmutatja nőies oldalad. Átlapolós fazonja hol többet, hol kevesebbet enged láttatni a keblekből. Pertlijével szabályozhatod kényelmét, vékony spagettipántja pedig a legtöbbet mutat a válladból.

tb-5-2

 

Feszes has

Nyaknál ugyan zárt, de lejjebb annál többet megmutat a rövidített, retró póló. Csípő fazonú aljjal érvényesül leginkább, persze csak abban az esetben, ha nincs rajtad felesleges kiló.

tb-5-3

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika, fotók: O’Neill

Általános öltözködési tanácsok a leggyakoribb formájúaknak:

Fókuszban a háromszög alak »

Fókuszban a homokóra forma »

Fókuszban a körte alkat »

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta