TREND

Trend Budapest – így öltöztök 4.

2009. augusztus 8., szombat 07:22

tb4-fokuszTény, hogy, a feketével nem lehet mellényúlni, olyan titkos erőt öltesz magadra, amely segít és óv. Még elegáns is, előnyösen slankít, jól áll, különösen neked!


Különben tudtad, hogy a színek üzenethordozók? Aki ismeri a színek nyelvét, az első látásra „olvasni” tud belőlünk. Például a visszafogott színvilág a finom nőiesség, az érzelmi gazdagság kifejezője. Ahogy erőteljesednek a színek, úgy telik meg az érzelem érzékiséggel. A színek segítségedre lehetnek, és az öltözködés az egyik legegyszerűbb módja lesz a jó közérzet megteremtésének. A fekete különben nem szín. Titkos erő! Elnyeli a színeket és a rezgéseket, így a negatív energiák leküzdését, a fájdalom csökkentését segíti. A gyász színeként óvja viselőjét. A hivatali sikert és a pénz áramlását is szimbolizálja.

tb4

A nyári kánikulában azonban nem a legszerencsésebb választás a fekete, vonzza a meleget, és semmi hangulata. Ezen némileg javítanak valamit a jól kiválasztott és összhangban lévő türkiz kiegészítőid. Talán ha ebben az árnyalatban fokoztad volna a karkötővel és lánccal, fülbevalóval, nem lennél ennyire fekete. Még a napsárga színű kellékek is szóba jöhetnek, ugyanis egyszerre három szín is lehet rajtad, ha egymással harmóniában vannak.

Fazonban talált a választásod. A mell alól bővülő, fodorban végződő, pántos tunika a lábfej nélküli, csipkés aljú harisnyanadrággal divatos. A hosszított, lenge felső praktikuma, hogy jól leplezi, ha netán derékban, illetve csípőben teltebb lennél.

 

Menő maxiruha

A kék a víz és az ég színeként a mélységbe és a tágas magasságba vezet. A csend és a hűvösség színe. Nyugalom, feloldódás, a végtelenség érzete, kiegyensúlyozottság, komolyság jellemzi. Azonban nem vidít fel, nem energikus és nem kreatív szín.

A szőkeségedhez viszont nagyon illik. A bokát verdeső maxiruha most nagyon menő. Gazdag mintavilággal, lezseren bővülő fazonnal és könnyed anyagával a nyár kedvence lehet.

tb4_1

 

Zárt és szexis

Az ibolya a vörös és a kék keverékeként a meleg és a hideg keverék színe. Az intuitív felismerés, a mély észlelés és a szerénység színe. Véd a negatív energiáktól. A sok lila önállóságot, spirituális hajlamot sugall.

Ezek a ráncok nem öregbítenek. A sűrű redők leplezik, hogy a ruha köldökig nyitott – így lesz egyszerre zárt, mégis szexis.

tb4_2

 

Repülős muszlin

A fehér a szivárványszínek összessége. Miután minden szín rezgésével rendelkezik, így testünk és lelkünk is egyszerre élvezheti az összes szín segítő erejét. Aki fehér ruhát hord, nyitott a környezetére! Kifelé elegánsan öltöztet, befelé magabiztos tartást ad.

Az egyenes vonalú, fehér nadrág alapdarab, de különböző árnyalatú felsőkkel hangulatossá teheted.
A repülős muszlinblúz nőies kiegészítője. Dekoltázsa variálható a hosszú, sálszerű pánt segítségével.

tb4_3

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika, fotó: C&A – Yessica, Clockhouse

Általános öltözködési tanácsok a leggyakoribb formájúaknak:

Fókuszban a háromszög alak »

Fókuszban a homokóra forma »

Fókuszban a körte alkat »

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta