TREND

Szurkolói műköröm és büntetőrúgás ökolabdával

2010. július 2., péntek 10:05

kereszten_mEgy igazi vébédrukker sosem rúg kapura egy helyes ökolabdával, és sosem mosogat szurkolói műkörmeivel. A vébés reklámtárgyak kínálatából válogattunk és rájöttünk, hogy a teljes körű értelmetlenségbe hajló termékkapcsolás még mindig piacképes. Szürreális fociereklyék.

Dísztárggyá degradált sportszer

A kedvenc csapat színeit arcra festeni és a játékosok mezeiben sörözni már megszokott szertartás egy vébé drukkernek, ám a valódi fanatikusok nem érik be ennyivel. A vébé alatt nem csak a szurkolók őrülnek meg, de a csetreszgyártók is elengedik fantáziájukat. Így született meg az ökolabda is, ami annyira környezetbarát, hogy focizni sem lehet vele. A Loomstate divatcég fejlesztése felfújható és ökológiai gazdálkodásban termesztett 100%-os pamutból, valamint újrahasznosított vászonból készült. Az organikus farmerból készült lasztin a céglogón kívül más érdekesség nincs is, ezért visszavonhatatlanul egy olyan dísztárgy, ami repiajándéknak kiváló, de a focilabda hagyományos küldetését maximálisan megkérdőjelezi.

A felfújható futball labda igazi különlegesség, világos és sötét árnyalatban kapható, potom 20 dollárért. Langyos meleg vízben, kézzel moshatók azok a fűfoltok, melyek soha nem kerülnek rá. Csak hozzáértőknek és gyűjtőknek!

labdacska

Minden ujjadra jusson egy csapat!

A londoni WAH Nails szalon különleges szolgáltatással kíván kedveskedni a VB-rajongó hölgyeknek. Miközben a pasik a kocsmában nézik a meccset, a szalonba menekülő hölgyek már ugyanazt az élményt átélhetik ujjaikon. A VB-után is mutatós körmök megerősítik a giccs és a hagyományos polgári ízléstelenség létjogosultságát. Az ellendrukker hölgyek, párjuk bosszantására, bátran viselhetik azt a színt, ami párjuknál dührohamot vált ki, esetleg a kiesett csapatok zászlaját is felfestethetik, csupán szolidaritásból. Nem írják, hogy sörálló lenne, viszont 10% kedvezményt kap, aki az útlevelével bizonyítja, hogy a VB-n résztvevő 32 ország egyikéből származó drukker. Ha ez által a gólok nem is garantáltak, az élmény mégis megfizethetetlen.

korom

Legyen mindened focis!

A VB- eredményeket egy igazi szurkoló focilabdás noteszbe, focilabdás tollal jegyzi fel,
autójában labdás dísz lóg a visszapillantón, ami hatdolláros áron szinte ingyen van. Az autótartozékoknak se szeri, se száma, de a legviccesebb talán az az ablakra ragasztható, apró foci labda, ami azt a hatást kelti, mintha egy törpe berúgta volna az üveget. Sebváltódíszt nem találtunk, de biztos létezik. A hölgyek nyakába nyolc dolláros focis nyakék kívánkozik, de ez a weboldal uraknak is szép számmal kínál ékszert, nyakkendő tűt, és kristályba gravírozott játékosokat. Azok számára készült a labdás feszület, akik már-már vallási fanatizmussal viseltetnek a játék iránt, és ami szakrális célokra alkalmatlan, fanatikus ízlésrombolásra viszont kiváló. Talán a foci trend legelfogadhatóbb tartozéka a focilabdás unisex napszemüveg, melyen diszkrét labda-makett látható mindkét szárán. De vigyázat: a szemüveg viselése nem hárítja el az arcunk irányába rúgott labdákat!

Focilabdát imitáló, laminált polcok

A póló és vuvuzela kínálat elképesztő, de találtunk hálózsákot, gyerekfogkefékét, és labdát, labdát, labdát dögivel. A kerámia bögréket annyira el akarják adni, hogy szinte mindenre alkalmas, többfunkciós tárgyként állítják be, így lesz belőle tolltartó, virágcserép vagy hamutartó. Nagyszerű ajándék minden focirajongónak. A legfigyelemreméltóbb és tán a legértelmesebb ajándéktárgy a - vébéhez éppen nem köthető - Manchester United ezüst medálja, díszdobozban, ami kicsit már többe kerül, mint az eddigi holmik, ugyanis ezért 69,99 dollárt kell kipengetni, persze egy fanatikus szurkolónak felbecsülhetetlen értékű egy ilyen relikvia. A merchandise gépezet néha egészen ötletes cuccokat is felböfög, és kispadra küldi a bútor dizájnt: beleszerettünk a relikviatartó, két focilabdát imitáló, laminált polcba, piros lapot kapott viszont a labdalámpa, ami egyszerre hasonlít temetői mécsesre és modern műtárgyra. Az éjjeliszekrények dísze hangulatos fényt áraszt a ráfestett zászlók miatt, de olvasni nem lehet a fényénél. Viszont sötétben félős drukkercsemeték szobájának központi témája lehet.

focipolc2


A VB közvetítéseit minden nap élőben az Indexen nézheted meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta