TREND

Szüretelő gésák ihlették az YSL sminket

2009. október 24., szombat 08:59

Az YSL sminkkollekciójának tervezői azt az illúziót szeretnék kelteni a nőkben, hogy gazdagságuk jelképeként halvány, porcelán bőrük van.

cikk-tipus-kifesto-left


Úgy tűnik az YSL a lilákra és a bor színeire szavazott a szüret szezonjában. A szájak dominálnak, hangsúlyosabb, telt, erősebb színeket kapnak, amíg a szemek halványabb árnyalatokkal háttérbe szorulnak a más márkáknál egyre nyilvánvalóbb vámpírtrend ellenére.

A legszebb vásznak

Ami először feltűnik az Yves Saint Laurent új sminkkollekciójában, az a teljesen egybefüggő, porcelán bőr. Szinte nincs is pirosító, az arccsont nincs kiemelve. A tökéletes bőr hatását a hibátlanul alapozott arc, és az Y paletta fénypúdere láttatja. A  paletta limitált kiadása két tónust foglal magában, egy világosabb barackos színt, amely fényt ad az arcnak, a gyönyörű vásznat biztosít az egész sminknek, valamint  a sötétebb púder a körvonalakhoz, és az arccsonthoz. Ezzel sokal is ki lehet emelni az arccsontot, sőt akár hatékonyabban is, mint egy pirosítóval.

modell-ysl

A szemekre több ajánlatot is tett a luxusmárka, a kettes palettában például két új színkombináció:  az Intense Plum és a Mink Brown valamint két új ötös paletta:  a Bronze Gold és Midnight. Az árnyalatok a gyönygyház szürke és lila tónusai, a másik változatban pedig a barnás, sárgás földszínek.

ysl-szem

A Mascara Effet Fauxc Cils szempillaspirál is kapcsolódik ezekhez a színekhez, az új árnyalat ugyanis a Sublime Grey.

szemek-ysl2

A pirosítót azért nem hagyták ki a kollekcióból.  Az irizáló Cream Blush, vagyis a krémes pirosító bársonyos alapanyaga  porszerűvé válik, amikor ujjakkal felvisszük a bőrre. Három új árnyalatban kapható: Velvety Peach, Powdery Rose és Silky Praline.

pirosito

A szájakra  is jutott az újdonságokból a Gloss Volupte sorozatban, amely egy hidratáló fény rúzs, négy idei árnyalat: Iced Lychee, Chilled Raspberry, Frozen Cherry, Frosted Plum. A Rouge Volupte néhány hónapja jött ki, és most egy új tónus is gazdagítja a sorozatot, a Red Muse.

blush

A La Laque tartós lakkok között  két,  valójában ellentétes ajánlat: Stormy Grey és Extreme Purple, mindkettő tökéletesen illeszkedik a kollekció színeihez.

 

cikk-tipus-linkek


Fekete szemű vámpírok a Chanel múzsái
A Chanel ház egészen Lugosi Béla művészetéig nyúlt vissza az új sminkkollekciója számára, amelyben fekete szemekkel, ajkakkal és körmökkel hipnotizál.

A Lancome a forradalmárnőket sminkeli
Declaring Indigo kollekciójával a Lancome a Francia forradalom emléke előtt is tiszteleg. Ha már energikus és szenvedélyes színeket terveztek, modelljüknek Daria Werbowy-t választották.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta