TREND

Szandál- és papucskörkép 3.

2009. május 28., csütörtök 09:30

papucs-elegans-focus Papucsok, szandálok, elegáns lábbelik a Díványon. Ha érdekel a cipődivat, és tudni szeretnéd, milyen választékkal találkozol a boltokban Párizstól Prágáig, ez a te cikked. Összeállításunk harmadik, befejező epizódja.

A Dívány utánament, milyen papucsokat, szandálokat hordanak az idén azok, akik követik a legújabb trendeket. Óriás papucskörképünk harmadik, egyben utolsó része megpróbál mindenkinek mutatni pár olyan darabot, amelybe biztosan szívesen belebújik, és társaságban, partikon vagy a strandon végigslattyogva irigykedő pillantásokat csal elő a nézőközönségből. Sorozatunk utolsó cikkében is feltűnnek a lapos és magas talpú lábbelik – és néhány extravagáns darab is.

A mindig divatos, konzervatív fekete, ha hivatalos rendezvényre szeretnél valami elegáns, de nem kirívó darabot felvenni.

papucs-elegans

 

Hasonlóan egyszerű magas sarkú szandálok, ha módodban áll színeket hordani.

papucs-elegans

 

A komolyabb, tekintetvonzó példányok kedvelőinek…

papucs-elegans

 

Könnyű, lapos talpú slattyogók nyári estékre.

papucs-elegans

 

További egyszerű, de szép lapos talpú darabok…

papucs-elegans

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta