TREND

Parfümkisokos

2009. május 2., szombat 06:46

perfume-green
Védd meg illataidat az extrém hidegtől vagy forróságtól! Ha egyszer kinyitottál egy üveget, akkor azt használni kell, különben elkezd halványulni, vagy idővel megváltozik a karaktere.


 

 

 

  • Ne tedd ki extrém hőhatásnak!
Ha sokáig ki van téve napfény vagy extrém hőmérséklet hatásának, felborulhat a parfüm érzékeny egyensúlya, megváltozhat az illata. A parfümöket leginkább hűvös, száraz helyen kell tartani, nem kitéve őket direkt napfénynek, lehetőség szerint a szép kis dobozukban. Ahogy a könyveket olvasni kell, a cd-ket hallgatni kell, úgy a parfümöket hordani kell – hogy élvezhessük őket.
  • Ha új parfümöt vásárolsz, soha ne szagolj meg háromnál több illatot!

Az orrod ugyanis elveszti azt a képességét, hogy felismerje a különbséget. Ha új illatokat próbálsz ki, közvetlenül a saját bőrödön teszteld. Nem fogod érezni az igazi illatát, ha közvetlenül a palackból vagy a papírról szaglászod. Fújj rá a csuklódra, és hagyd, hogy testhőmérsékleted hasson az illatra, így fogod érezni igazán az illatát. Így nem tudsz 10 különböző illatot kipróbálni, mert a két kezeden nem lesz annyi „szabad hely”, de ahogy korábban említettük, egyszerre nem érdemes háromnál több illattal próbálkozni. Ha nem tudsz azonnal döntést hozni, hogy melyiket vásárold meg, érdemes felírni, hogy hova mit fújtál, hogy ha megszületik az elhatározás, akkor tudd, melyikért szeretnél visszamenni az üzletbe.

  • Használj parfümöt egész nap!

Jobban fogod érezni magad tőle – szebbnek, ápoltabbnak –, sőt magabiztosabb leszel, ha a kedvenc parfümöd illata leng körül, s nem utolsósorban a körülötted lévőknek is örömet szerzel vele.

  • Ne raktározz nyitott parfümöket!

Örömmel nyiss ki egy új parfümöt, de utána használd rendszeresen, mert ha sokáig áll nyitva, használatlanul, akkor egy idő után elpárolog, illetve megváltozik az illata, és csalódni fogsz benne.

  • Ne fújj parfümöt bundára vagy szövetre!

Nyomot hagyhat, amit lehet hogy soha nem tudsz kitisztíttatni.

  • Ha új illatot keresel, ne dönts elhamarkodottan!

Fújj a csuklódra, várj pár percet, szaglászd, ismerkedj vele. Érdemes megvárni, hogy az alkohol elpárologjon belőle, és az illat keveredjen a bőröddel, hogy megérezhesd a parfüm valódi illatát.

  • Csak azért ne vegyél meg egy parfümöt, mert valakin megtetszett az illata!

Egy parfüm soha nem ugyanolyan különböző embereken. Mindenki egyenlőnek számít egészen addig, amíg a parfümökről nem beszélünk. A te tested, bőröd kémiájától lesz egy illat különleges, egyedi és számodra tökéletes.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta