TREND

Kis női keblek cseles divatja

2009. augusztus 29., szombat 14:49

fehernemu-kis-mellre-fokuszKis melled van, vérmérséklet szerint eldugnád vagy kiemelnéd – melltartó-, body- és trió-összeállítás a szivacsostól a cselesen át a míderig, kifejezetten kis keblű lányoknak…

 

Szivacsos

Ha dús keblekre vágysz, a teljes szivacsos, push-up melltartó teljesíti vágyaid. Szaténcsillogású anyagát rátett csipke teszi különlegesebbé. Az átsejlő csipkeszoknya pedig csábossá tesz, „kicsomagolás előtt”.

fehernemu-kis-mellre-szivacsos

 

Míder

Ez a merevítő „halcsontokkal” ellátott fehérnemű fűzőként karcsúsítja a derekad, ennek köszönhetően szépen ívelt formát eredményez. Fodrai romantikus hangulatba hoznak. Megfelelő randiszerelés.

fehernemu-kis-mellre-mider

 

Cseles

Mintha két melltartót vettél volna fel, egy könnyed csipkét és egy szaténfényű félkosarast, így lesz igazán izgalmas a dekoltázsod. Derékig hosszított fazonja csipkével, szalaggal és masnikkal díszített.

fehernemu-kis-mellre-cseles

 

Body

A melltartót és a bugyit egybefoglaló fehérnemű a kissé teltebb idomokat is előnyösebbé formálja. Maga az anyag is összetart, a mell alól induló csipkebetét ívelt vonala pedig nőiesebbé teszi az alakod.

fehernemu-kis-mellre-body

 

Trió

Három különlegesség: a tüllcsipkével és fodorral légiesített melltartó az apró kebleket teszi dúsabbá, a széles öv fűzőként funkcionál, és a derekad karcsúsítja, míg a széles fodorral társított bugyi bájos és szexis kellék egyszerre.

fehernemu-kis-mellre-trio

 

Divattanácsadó: Maróti Mónika, fotók: C&A, Felina – Conturelle

Ezeket is érdemes megnézned! Eddigi kebeltartós összeállításunk tartalmából:

Titkokat rejt és önbizalmat ad
Méretes keblek divatja

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta