TREND

New Yorkban is esznek Antal Balázs porcelánjából

2010. június 8., kedd 12:34

antalB_m A gasztrodesign új irányát képviseli a Japánban és Németországban is ismert Antal Balázs, aki a WAMP Hónap Designere elismerést kapta júniusban.

Ebben a hónapban a baantal márka alapítója, Antal Balázs porcelántervező nyerte a WAMP Hónap Designere elsimerést. A fiatal designer valódi huszonegyedik századi életstílust kapcsol az étkezés kultúrájához, letisztult természeti formákat újraalkotó porcelánjaival, amelyek elegánsak és praktikusak. Kollekcióiban szívesen ötvözi a porcelánformák rideg minimalizmusát a fonal vagy a fa természetes, finom és meleg anyagaival.

Étkezés nemzeti korlátok nélkül

A tervező a MOME Szilikát szakán végzett, és a WAMP által szervezett Finn Designkiállítás óta a vásár állandó résztvevője. Egyedi szemléletű munkái ma már New Yorkban, Japánban- és Németországban is megtalálhatóak. A gasztrodesign feltörekvő új irányának képviselőjeként könnyedén szabadítja fel az ételeket és magát a terítést is a nemzeti korlátok alól, ötvözve az ázsiai, francia olasz vagy kontinentális terítékek hagyományát.

A WAMP minden hónapban kiosztja a Hónap Designere Díjat. Olyan tervező vagy márka nyerheti el a megtiszteltetést, amelyik erős vizuális bázissal, kialakult, jól reprezentálható arculattal rendelkezik. Ilyenformán inspirációként szolgálhat az új hazai designerek számára, és sikerrel népszerűsítheti a fiatal magyar tervezőket.

A nyári szezonban kéthetente jelentkezik a WAMP. A letisztult formavilágot képviselő gasztrodesigner a június 16-ai vásáron mutatkozik be az Erzsébet téren. Emellett a szervezők továbbra is várják a Sziget WAMP-Up 2010 pályázatra érkező póló- és kulttárgy terveket.

Az előző hónap designere Majoros Zita.

cikk-tipus-linkek

Bőrdzsekiből készít fotelt a hónap designere

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta