TREND

Negyvenmilliós órák keltek el karácsonyra

2010. január 4., hétfő 12:55

Két darab negyvenmilliós óra is a fa alá került Karácsonykor, tudatta a Vacheron Constantin hazai képviselete.

cikk-tious-rovid

 

Amíg a Dívány szerkesztősége a gazdaságos karácsonyi tippek megjelentetésével foglalkozott, a Vacheron Constantin hazai képviselete sajtóközleményben tudatta, hogy a karácsonyi időszakban két darab, negyvenmillió forintért kapható órát sikerült eladniuk Budapesten. 

Minden idők legdrágább Vacheron Constantin luxusórája a svájci cég 250. évfordulójára készült 2005-ben, és egy genfi aukción - 1,2 millió eurós leütési áron kelt el. A márka luxusórái Magyarországon is kaphatók, a Lady Kalla, a gyémántokkal ékesített típus például átszámítva 195 millió forintba kerül, de kaphatók 11 millió forintos karórák is.  Az órákról kiadott sajtóközlemény szerint  a 11 milliós ár egyetlen karóráért nem túl drága a magyaroknak, a közelmúltban két, negyvenmilliós Vacheron Constantint is eladtak Budapesten. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta