TREND

Fókuszban a homokóra alak

2009. május 2., szombat 11:33

stylist-a-divanyon
Hangsúlyos mell, vékony csontozat, karcsú derék, formás csípő, vékony láb és néha kiálló fenék. Nagyon nőies formák, úgyhogy érdemes kihangsúlyozni őket. Szerencsés vagy, kis trükközéssel oda tolod a hangsúlyt, ahová akarod…hourglass-shape-small

Celebek homokóra alakkal

Ha nem vagy biztos benne, hogy néz ki egy homokóra alkatú nő, nem kell messzire menni: Beyonce, Halle Berry, Jessica Alba vagy Salma Hayek rendelkezik ezzel a formával. Ha ők nincsenek meg neked, gondolhatsz Kate Winsletre is…

 

 

 

 

Öltözködési tippek:

  • Érdemes beruházni egy egyenes szabású szoknyára – enyhén elkeskenyedő alsó résszel, ez kihangsúlyozza a popsidat. Ezt dobd fel egy kontrasztos övvel, amely felhívja a figyelmet aprócska csípődre.
  • Keress karcsúsított felsőket, amelyek a derekadig érnek!
  • Kerüld a nagyon hosszú felsőket, mert azok elrejtik formáidat!
  • Viselj mély szabású nadrágokat, amelyek minimalizálják a csípőtájékodat, és kiegyensúlyozzák homokóra formád!
  • Ha nem szeretnél kétszer akkorának látszani, kerüld el az olyan felsőket, amelyek pont addig érnek, ahol a csípőd elkezd kiszélesedni.
  • A legjobb barátaid a karcsúsított felsők és ruhák, amelyek enyhén rugalmas anyagból készülnek.
  • Kevésbé legyél jóban a feliratokkal és a mintákkal, inkább maradj a visszafogott színeknél.
  • Hívd fel a figyelmet a derekadra vastag övekkel, amelyeket valóban a derekadon hordasz, valamint átkötős felsőkkel, amelyeket szintén a derekadon kötsz át.
  • Tartsd távol magad a nagyon bő daraboktól!

Általánosan elmondható, hogy hangsúlyozd vékony derekadat megfelelő felsőkkel. Jól áll a V-nyak, de tartózkodj a magas nyakú daraboktól! Előnyösek az egyenes, térdig érő szoknyák, nadrágból pedig a bő és a szűk szárú egyaránt ajánlott.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta