TREND

Givenchy fénypúder: felér egy wellness hétvégével

2009. október 15., csütörtök 15:49

A Givenchy Les Poetiques sminkkollekciójára az édességekre és múzsákra használt jelzők alkalmasak, a márka négy színből álló fénypúdere pedig látszatra megfiatalít.

cikk-tipus-kifesto-left

 

A Dior jazz szekciója után még egy olyan sminkkollekciót mutatunk be, amelybe valóban bele lehet szeretni. Alkalmasak rá az édességekre és a múzsákra illő jelzők:  szép, édes, titokzatos, tündérmesébe illő. A kollekció színei lágyak, romantikusak, szinte minden darabja limitált kiadás, remélem, jut belőle azért nekünk is.

szajfeny

 

A fénypúder az energiahordozó

Az egész kollekció Nicolas Degennes  alkotása, aki hosszú ideje már a sminkrészleg kreatív vezetője. A kilenc árnyalatból álló szemhéjpaletták neve Primissime, és kétféle változatban kaphatók: barnás és lilás árnyalatokban. Nem kilenc színt jelent ez csupán, hanem végtelen sok lehetőséget a gyönyörű, lágy tónusok közül.

fenypuder

A másik limitált kiadás a szájfények sorozata, a Flor Leitmotiv, amely egy csodaszép tégelyben érkezik, a tükörre gravírozott virágmotívummal. A négy színből álló fénypúder zseniális. A Poetique Orchiddal a szemöldöktől az arccsontig végigsimítva különleges, fiatalos fényt és csillogást adhatunk az arcnak.

paletta2

 

Szájakra narancsos árnyalat

A szempillaspirál, amelyet sokan szeretünk, a Phenomen’Eyes, most újfajta fekete árnyalatban, egy enyhe szürkés- lilás beütéssel jelentkezik. A kollekciót a csillogóan natúr, bronzos tónusú körömlakk, a Poetique Lilly egészíti ki. A szájakra két különleges ajánlat a Rouge Interdit Shine sorozatból, az Iris és Camelia árnyalatok, amelyek egy kicsit narancsosba hajló színeket takarnak.

ruzs-lakk

 

cikk-tipus-linkek

 

A smink trendjeit bemutató sorozatunkat a Dior legújabb kollekciójával kezdjük: a márka tervezőit valószínűleg a jazzballadák ihlették, és kikeverték a legfinomabb rózsaszíneket. | Őszi smink 1. - A Dior jazz zenekarral húzza

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta