TREND

Divatajánló aktívaknak

2009. május 29., péntek 22:37

kirandulas-focusMiss Stylist annak nézett utána, hogy milyen ruhákat találsz idén, ha aktív szabadidőt tervezel. Bakancsok, mellények, sportruházat szabadban eltöltött hétvégékhez a Díványon.
Trendismertető utazás és táborok előtt kicsiknek- nagyoknak.

Ha utazol vagy szabadtéri programokat szervezel, gondoskodnod kell az ahhoz megfelelő ruházatról magad és a családod számára is. Öltözz rétegesen, mindig legyen nálad egy mellény a hűvös estére gondolva. Ha most mész beszerezni a megfelelő felszerelést, a Dívány bemutatja, mire számíts az idei divattrendek alapján.

1. Az idei tavasz divatszíneivel hölgyeknek.

kirandulas-women

 

2. Gyerekek divatja az idei tavaszra szabadtérre…

kirandulas-kids

 

3. Néhány sportosabb darab férfiaknak – merészebb színekkel.

kirandulas-men

 

4. Komolyabb erdei vagy túraprogramokhoz elengedhetetlen felszerelés a hátizsák, a hőtartó palack és a derékra csatolható vizespalack.

kirandulas-access

 

 

 

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta