TREND

Csald vissza a kedvest az ágyba!

2009. május 3., vasárnap 22:05

agytakaroLegjobb a tavaszi átalakítást egy új ágytakaróval kezdeni – esetleg a kedvesünket is visszacsalhatjuk a díványról. Nem kell magunkat nagy költségekbe verni, a lényeg, hogy legyen egy kis színe.

 

Persze nem barnára gondolok, de nem akarok tippeket adni, mindenkinek más jön be. Amikor meglátod, úgyis érezni fogod. Mehetsz indiai boltokba – ott van rajtuk még csillogós is meg elefánt, de jók vannak az IKEA-ban is. Ha erre sem telik, mert téged nagyon sújt a világválság, menj be egy sima méteráruboltba. Vágass le két métert, és szegd be a szélét – nagyon jó kis tavaszi anyagok vannak.

Aki már párszor kimozdult a természetbe, és magába szívta a tavasz energiáját, nekigyürkőzhet, hogy átrendezzen egy szobát. Nem egyszerű feladat, és néha teljesen logikátlannak tűnik, de a végeredmény lenyűgöző. A befektetett energia megtérül, a változatosság iránti vágyunk ugyanis nagyobb, mint gondolnánk.

Végül megemlíteném, hogy a „tavaszi nagytakarítás” sem csupán nagyanyáink hülyesége. Nem a mosogatásra gondolok, inkább a kétes fontosságú papírhalmokra, amelyek télen felgyűltek, és csak porosodnak. Meg a kacatosfiókokra, amelyekből tavaly mintha kevesebb lett volna – no és a porcicákra az ágy alatt.

Egy feng shui szakértő erre azt mondaná: „rengeteg negatív energiát sugároznak ezek a lomok, koszok”. De ha ebben nem hiszel, csak probáld ki, milyen érzés nézegetni azt a papírhalmot, vagy kihúzni azt a fiókot. És milyen érzés megszabadulni tőlük? Próbáld ki!

Vagy ha tök lusta vagy, legalább vegyél egy cserepes virágot! Elvégre tavasz van…

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta