TREND

Almodóvar, Cruz és a fekete

2009. szeptember 28., hétfő 14:29

illy-kicsiPedro Almodóvar az utóbbi időben nem csupán Penelope Cruz melleit mutatatta meg a nagyközönségnek, hanem azt is, hogy milyen, amikor egy filmrendező kávéscsészét tervez.

cikk-tious-rovid

illy-penelopeA világhírű spanyol rendező alkotta az Illy Art Collection idei modelljeit.

A kollekció a legújabb Almodóvar filmhez kapcsolódik, a Megtört ölelésekhez, amely ugyan nem nyerte el maradéktalanul a kritikusok tetszését, de a régi rajongóknak biztosan nem okozott vele csalódást a mester. És Penelope Cruz melleit is megmutatta.

A rendező legújabb múzsája nem csak a filmben szerepel, a csészéken is feltűnik.

Október 20-ig három moziban (Corvin, Puskin, Művész) a jeggyel csészéket, kávégépet és egy kétszemélyes vacsorát nyerhetnek a spanyol film kedvelői. Aki nem nyer, az megrendelheti az Almodóvar-kollekciót az esspressoshop-on, és attól kezdve tűsarkús-pisztolyos csészéből kortyolhatja a reggeli feketét, ami így biztosan jobban felpörget.

 

Wikipedia: Pedro Almodovar, Penelope Cruz

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta