TREND

A PUCC csoport a WAMP Hónap Designere

2010. július 9., péntek 10:00

pucc_mA nyáron kéthetente jelentkező WAMP szakmai zsűrije júliusban a PUCC tervező csoportot választotta a Hónap Designerének. A játékos, bohém formavilágot bemutató sokszínű márka július 11-én mutatkozik be az Erzsébet téren rendezett szabadtéri vásáron.

A WAMP tavaly óta havonta kitünteti azokat a magas színvonalon alkotó designereket, akik munkájukkal hozzájárultak a vásár seregszemlévé lényegülő arculatának kialakulásához. Heim Zsuzsa textiles, Kiss Ildikó szövő, Szentpétery Melinda csomagoló és Szűcs Eszter Anita bőrös - ők alkotják a PUCC csapatát. A WAMP zsűri elismerését színes, vidám, salátafodros, vagy épp cseresznyefityegős ruháikkal, ötletes- és humoros kiegészítőikkel, illetve a közönségdíjas i-Pod tokjaikkal nyerték el.

PUCC_maki_02_kicsi

A PUCC kvintesszenciája a különleges szabásban és formákban rejlik. Minden egyes darab rejt valami apró geget, poént, csavart, ami egyedivé teszi a munkáikat. Így viszkóz, pamut, vagy éppen elasztikus anyagú utcai, hétköznapi viseletre készült ruháikban is mindig van valami fondorlat: egy beépített pingvin, vagy éppen egy cipzárszájú gorilla. Az idővel kéttagúvá zsugorodott csapatban mára csupán - a munkái során Vivien Westwoodnál is megfordult - Heim Zsuzsa a főállású PUCC-os, míg Melinda külföldről egyengeti a márka útját.

PUCC_maki_03_kicsi

Előbbinek köszönhető a makik, vagyis az apró állatfigurák átütő sikere, melynek játékos motívumai már a ruhákban is megjelenik. A gumicukor színekben is pompázó koalanyúl, vagy kockamackó minden korosztályt levesz a lábáról- és hűen tanúskodik a tervezőcsapat meghökkentő sokszínűségéről. A Pucc csoport viszont nemcsak a ruhák- és kiegészítők terén formabontó. A WAMP és a MOHA (Mosolyotthon Alapítvány) felkérésére a Concorde Zrt. támogatásával színes, kedves Makik kerültek az alapítvány falára is, amely a továbbiakban jókedvet- és derűt visz a kisgyerekek mindennapjaiba.

WAMP Hónap Designere Díj
A WAMP minden hónapban kiosztja a Hónap Designere Díjat. A Hónap Designere erős vizuális megjelenésével, dinamikusan fejlődő tervezői koncepciójával és minőségi etalonként való szereplésével érdemelheti ki az elismerést. Egy olyan tervező vagy márka nyerheti el a megtiszteltetést, amelyik erős vizuális bázissal, kialakult, jól reprezentálható arculattal rendelkezik. Ilyenformán egyrészt inspirációként szolgálhat a feltörekvő hazai designerek számára, másrészt pedig sikerrel népszerűsítheti a fiatal magyar tervezőket.

WAMP a Design Vásár, 2010. július 11. Erzsébet tér

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta