TREND

A nő, aki kígyót és halat visel a testén

2010. május 6., csütörtök 12:17

Ha tehetnénk, csak Alexander McQueen lenyűgöző ruháival kampányolnánk a biológiai sokféleség fontosságáért.

alex_mNéhány nappal azután, hogy megjelent, hogy az öngyilkos designer Alexander McQueen szervezetében drogot és nyugtatót találtak, és feltehetően depressziós volt, publikálták a Twin Magazine új számában látható divatanyagot McQueen ruháival.

 

Ezeket, a lenyűgöző, színes, az állatvilágból merített szetteket látva nehezebb elképzelni a tervező bipoláris zavarát.

A fajok sokszínűsége

A divatanyag néhány képét azért is tartjuk fontosnak bemutatni, mert szerkesztőségünk lelkes híve a biodiverzizás megőrzésére irányuló kezdeményezéseknek. Ha tehetnénk, csak Alexander McQueen ruhákkal kampányolnánk a biológiai sokféleség fontosságáért.

A magát a családja rózsaszín bárányának nevező brit tervező negyvenéves korában, februárban lett öngyilkos londoni lakásában. Halála sokkolta a New York-i divathét megnyitójára érkezett vendégeket, a rajongóit pedig arra késztette, hogy az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában megrohamozzák azokat az üzleteket, ahol McQueen ruhái és kiegészítői kaphatók, és felvásárolják a készlet zömét.

 

alex

A tervező munkáscsaládban született, és 1991-ben kezdte pályafutását a divatvilágban, miután elvégezte a londoni St. Martin Művészeti Főiskolát. Szívesen hökkentette meg közönségét ötleteivel. Volt olyan show-ja, amelynek a helyszínét hajóroncsnak rendezték be, és az ő nevéhez fűződik az első amputált modell, Aimee Mullins debütálása divatbemutatón. Legutolsó kollekcióját már csak a halála után ismerhette meg a közönség. Ezek drámai és különleges összeállítások voltak, Bosch és Botticelli angyalai és démonai ihlették.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta