TREND

A Lancome a forradalmárnőket sminkeli

2009. október 16., péntek 08:32

Declaring Indigo kollekciójával a Lancome a Francia forradalom emléke előtt is tiszteleg. Ha már energikus és szenvedélyes színeket terveztek, modelljüknek Daria Werbowy-t választották.

cikk-tipus-kifesto-left

 

2-2Amíg a Diort a rózsaszín jazzballadák, a Givenchyt pedig az őszi wellness hétvégék ihlették, addig a Lancome sminkcsapata még szabadabban asszociált. A márka az indigókéket tartja az őszi smink alapvető fontosságú árnyalatának. Aaron de Mey a Lancome Make Up vezetője kijelentette, hogy az indigókék energikus, szenvedélyes és elbűvölő. Csakúgy, mint a kampány főszereplője, a lengyel származású topmodell, Daria  Werbowy, akiről a fotókat Mario Sorrenti készítette.

 

3-1Amikor a Francia forradalom sminket ihlet

Az indigókék kollekció forradalmat jelent a sminkek között is, hiszen határokat lép át. A franciák  szabadságvágya tükröződik benne eleganciával, csillogással. A tervező szerint olyan francia hősnők ihlették a kollekciót, mint az írónő Simone de Bauvoir, a színésznő Brigitte Bardot, a nők jogaiért harcoló Olympe de Gouges vagy a lélekben francia énekesnő Josephine Baker, akik a maguk idejében mind meghaladták korukat.

De ha már sminkelünk, mivel lehet egyáltalán az indigókéket párosítani? A Lancome az arany és a piros árnyalatokat ajánlja mellé. Aaron de Mey ugyanis a Francia forradalomból, és az egyenruhák színeiből merítette inspirációját ehhez a kollekcióhoz. A szemhéjszínek rendkívül erősek, két kék, egy barna és egy arany árnyalatot kapunk, majd egy másik változatot földszínekben.

5

 

A szem kifestésének további eszközei egy zselés tus, valamint a Vituose Divin Lasting Curves szempillaspirál. A szemceruzák szintén kék és arany árnyalatúak.

A szájakra elég merész a kínálat a Color Fever sorozatban. Két limitált kiadás is megjelent a L’Absolu Rouge sorozatban rózsaszínben, kicsit terrakottásan, és két másik a Cover Fever Matte sorozatban, piros és padlizsános árnyalatban.

6

A fénypúderek a Liberté Rosé nevet kapták és arany csillogást adnak az arcnak.

4

A két  kimondottan erős és fényes szín a lakkok között: a kék és az arany.

1

 

 

cikk-tipus-linkek

A smink trendjeit bemutató sorozatunkat a Dior legújabb kollekciójával kezdjük: a márka tervezőit valószínűleg a jazzballadák ihlették, és kikeverték a legfinomabb rózsaszíneket. | Őszi smink 1. - A Dior jazz zenekarral húzza


Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta