TREND

Hollywoody nosztalgia az Annaeva új kollekciójában

2012. április 24., kedd 18:47

A még fiatal csapatnak számító ANNAEVA 2012-es tavaszi-nyári kollekcióját a Budapest Essential Looks bemutatón vonultatta fel először, azóta elkészült az Ív & Candie által fotózott lookbookjuk is, melyben megtekinthetőek a kilencvenes évek színeivel tarkított, harmincas évek klasszikus Hollywoody eleganciájára emlékeztető vidám együttesek és kiegészítőik.

Az Annaeva márkát 2009-ben alapította Kárpáti Éva és Hachbold Anna, a tervezőpárost idén jelölték a Glamour Women of the Yearen az év divattervezője kategóriában. Új kollekciójuk könnyen variálható, nőies darabokat tartalmaz, fiatalos és a nagy divatházak trendjeihez igazodva pasztell színű – a világos árnyalatokat persze finoman vegyítettek a sötétkékkel.

ANNAEVA 2012 spring/summer a Facebook-on (Smink: Hachbold Kata Haj: Hachbold Réka Modell: Dora // Xpose)
ANNAEVA 2012 spring/summer a Facebook-on (Smink: Hachbold Kata Haj: Hachbold Réka Modell: Dora // Xpose)
Fotó: Ív&Candie / Annaeva/Facebook

"Szeretjük az érdekes, ellentmondásos anyagkombinációkat, például a bőr és selyem találkozását, és gyakran alkalmazunk egyedi elemeket öltözékeinkben. Legfontosabb számunkra a nőiesség fiatalos megfogalmazása” – olvasható a márka oldalán.

Annaeva ruhában látható videóklipjében például Péterfy Bori vagy Wolf Kati is, de a tervezők öltöztették már fel Oroszlán Szonját  és Kozma Orsit is. Az új kollekcióból kedvencünk a pasztellrózsaszín nyári blézer 29000 forintért és több, idén is nagyon divatos borítéktáska.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta