TREND

Penelope Cruz óriás mellközt villant

2012. április 22., vasárnap 13:30

Penelope Cruz nőiesebb és vonzóbb, mint valaha, a Harper's Bazaar fotózásán kisugárzásával még az önimádó Terry Richardsont is háttérbe szorította. Az amerikai magazin májusi kiadásnak címlapjára a legszebb és legsikeresebb spanyol színésznőt, Penelope Cruzt és az ő mély dekoltázsát tette. A vele készült exkluzív interjúban Cruz  divatrajongásáról, munkájáról, családjáról, Meryl Streep iránti tiszteletről és kedvenc filmrendezőiről mesél – az interjúba itt beleolvashat.

Penelope Cruz a Harper's Bazaarban
Penelope Cruz a Harper's Bazaarban

A Cruzról készült fotósozatban a hímzett selyem ruha és a virágos fejdísz Giambattista Valli Haute Couture kollekciójából való, a stílusosan erotikus képeket Terry Richardson készítette. A több oldalas interjú tulajdonképp a júniustól mozikba kerülő új Woody Allen film promóciója, a To Rome with Love-ban Cruz a rendezővel és Jesse Eisenberggel játszik együtt. Nézzen bele ön is a film előzetesébe:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta