Bebarnult a dögös Lara Stone

A klasszikus szőke bombázóként ismert modell barna, felnyírt hajjal pózol a török Vogue április borítóján. Reméljük a 27 éves Stone nem magánéleti problémák miatt váltott hajszínt, hiszen csak tavaly kötött házasságot David Williams angol humoristával és a pletykák szerint családbővítésen gondolkodnak.

A török Vogue egy nyolcvanas évek inspirálta sorozatot készített a holland származású modellel. A híresen nem túl előnyös, húsz évvel ezelőtti darabokra emlékeztető magasított derekú, válltöméses ruhákat és túlméretezett kiegészítőket a lap divatszerkesztője, Grace Cobb válogatta össze a bebarnult modellnek. A stúdióban lőtt képeket az 1979-ben született török fotós, Cuneyt Akeroglu készítette.

Kattintson a sorozat képeiért!
Kattintson a sorozat képeiért!

A divatvilág egyik legkeresettebb arcát 14 éves korában a párizsi metróban fedezték fel, majd 2006-tól jöttek a felkérések is, a Calvin Klein és a Givenchy kampány, a Bridget Bardot inspirálta Vogue címlap,egy szexi Pirelli naptárfotózás, aztán jöttek az elismerések, 2011-ben például a brit divatszakma megválasztotta a Stone-t az év modelljének.

Önnek milyen színű hajjal tetszik jobban Lara Stone?

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek