TREND

Mihalik Enikő fehérneműben feszít

2012. április 18., szerda 20:22

A több mint 100 éves múlttal rendelkező francia fehérneműcég, a Chantelle a 2012-es szezonban is Mihalik Enikőt kérte fel termékei népszerűsítésére. A tavalyi, belső térben készült képeken eltűnt Mihalik Enikő mellbimbója Camilla Akrans erotikus fotóin.

Az idei kollekciót Párizs olyan híres régiói inspirálták, mint a Paris Saint German, a Bastille vagy a Rive Gauche, a párizsi egyetem környéke. Ilyen környezetben sétál Mihalik is, modern francia hősnőként a merész és nőies fehérneműkben, a szokásos mélabús tekintettel az arcán.

A kezdetben fűzőket gyártó cég új kollekciója a legkiválóbb alapanyagokból készült, francia szalonjukban szépségszobával, testi és lelki ápolással is kedveskednek azoknak, akik hajlandóak egy vagyont áldozni egy fukszia, türkiz vagy borostyán tónusú csipke fehérneműért. A celebnők közül a márka nagy rajongója Kate Winslet és Hillary Swank is.

Nemcsak Mihalik Enikő vállal fehérnemű kampányokat, nemrég a 18. születésnapját betöltő Palvin Barbara is megmutatta ultraszexi bájait a Victoria'Secret katalógusában. Döntse el ön ,melyik magyar szupermodell mutat jobban egyszál semmiben! A kisfilmben megnézheti, hogyan sétál Mihalik Enikő fehérneműben.

Melyik magyar szupermodell néz ki jobban fehérneműben?

 • 271
  Mihalik Enikő
 • 248
  Palvin Barbara
 • 70
  Egyik sem
 • 349
  Mindkettő dögös

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta