Soft punk ékszerek Olaszországból

Az avantgárd és soft punk ékszereket készítő Mrs Design talizmánjaitól, gótikus gyűrűitől és póráz-szerű nyakláncaitól egyszerre lesz excentrikus és kifinomult az, aki nem sajnál 100 ezer forintot egy-egy csodaszép és különleges ékszerre.

A Missisdesignt az alpok déli lábánál fekvő Lago Maggiore kisvárosából származó Margherita Racchelli Steiner alapította 2010-ben. A kortárs ékszertervező művészetek iránti szenvedélyét festő nagyapjától örökölte, majd a milánói Istituto Europeo di Design-ban szakosodott az ékszertervezés irányába. Később gyakornokoskodott egy fontosnak számító olasz ékszerkészítő cégnél és egy ideig az olasz bútoriparban is dolgozott, kiváló eredményekkel – írja a Vogue.it.

A Mrs Design eklektikus kollekciója nyakláncokat, gyűrűket, talizmánokat, fülbevalókat és karkötőket tartalmaz, amiket a tervező előszerettel készít színes (pink vagy zöld) fémből, sárgarézből, csipke hatású, perforált bőrből. A mókás darabokra leginkább az etnikai hatások és a rock and roll életérzés jellemzőek.

A különféle korokból, stílusokból ötletet merítő Steiner nosztalgikus, retro hangulatú ékszereit megrendelheti a luisaviaroma.com-on. A karkötők 43 ezer forintról indulnak, a színes fülbevalókat 30 ezer forintért árulják, a hosszú nyakláncokért  116 ezer forintot kérnek.

Alább megnézheti a 2011-es kollekció látványos, félmeztelen modellel készített kampányfilmjét:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek