TREND

Soft punk ékszerek Olaszországból

2012. április 17., kedd 11:43 |

Az avantgárd és soft punk ékszereket készítő Mrs Design talizmánjaitól, gótikus gyűrűitől és póráz-szerű nyakláncaitól egyszerre lesz excentrikus és kifinomult az, aki nem sajnál 100 ezer forintot egy-egy csodaszép és különleges ékszerre.

A Missisdesignt az alpok déli lábánál fekvő Lago Maggiore kisvárosából származó Margherita Racchelli Steiner alapította 2010-ben. A kortárs ékszertervező művészetek iránti szenvedélyét festő nagyapjától örökölte, majd a milánói Istituto Europeo di Design-ban szakosodott az ékszertervezés irányába. Később gyakornokoskodott egy fontosnak számító olasz ékszerkészítő cégnél és egy ideig az olasz bútoriparban is dolgozott, kiváló eredményekkel – írja a Vogue.it.

A Mrs Design eklektikus kollekciója nyakláncokat, gyűrűket, talizmánokat, fülbevalókat és karkötőket tartalmaz, amiket a tervező előszerettel készít színes (pink vagy zöld) fémből, sárgarézből, csipke hatású, perforált bőrből. A mókás darabokra leginkább az etnikai hatások és a rock and roll életérzés jellemzőek.

A különféle korokból, stílusokból ötletet merítő Steiner nosztalgikus, retro hangulatú ékszereit megrendelheti a luisaviaroma.com-on. A karkötők 43 ezer forintról indulnak, a színes fülbevalókat 30 ezer forintért árulják, a hosszú nyakláncokért  116 ezer forintot kérnek.

Alább megnézheti a 2011-es kollekció látványos, félmeztelen modellel készített kampányfilmjét:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta