TREND

Felismerhetetlenre sminkelve pózol Victoria Beckham

2012. április 13., péntek 09:36

A kínai Harper's Bazaar bizarr fotósorozatot készített Victoria Beckhamről: nem tudjuk eldönteni, hogy a focistafeleség videojáték-karakterre, vagy kínai császárnéra emlékeztet inkább, de jók a képek, az biztos.

A világ legismertebb focistafeleségét, Victoria Beckhamet már rengeteg stílusban láthattuk, számos lapban szerepelt a lehető legextrémebbre sminkelve, de a kínai Harper's Bazaar májusi címlapja emeli a tétet.

Az épp divattervezés terén sikeres Beckhamnéből egzotikus, élénkvörös hajú nőt varázsolt a magazin: a focistafeleség kínai uralkodónőként, túlméretezett, merész hajdíszekkel, drámai hatású, couture bőrszerelésekben, tollakkal, látványos sminkkel, tupírozott szemöldökkel pózol Chen Man kamerája előtt - írja a dailymail.co.uk.

Önnek hogy tetszenek a fotók?

  • 377
    Nagyon jó képek
  • 96
    Beckhamné szép
  • 532
    Nem tetszenek a fotók

A fotók láttán a mindig nagyon jól értesült internetező közönség azonnal megállapította, hogy a házaspár Kína felé akar nyitni, másoknak szerint viszont szimplán tök jó Beckhamné videójáték-karakterre hajazó kinézete. Ön szerint milyenek a képek?

vb640

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta