TREND

Egy reklámban fut Katy Perry és David Beckham

2012. április 4., szerda 22:54

Az Adidas legújabb sportcipőjét a kék hajjal büszkélkedő Katy Perry és a világ legnépszerűbb sportolói népszerűsítik.

Az Adidas –akár csak tavaly– idén is felkérte a jelenleg kék hajjal turnézó Katy Perryt, hogy legyen a ClimaCool sportcipő arca. Az énekesnő mellett a reklámban feltűnik a rutinos promóarcnak számító David Beckham, valamint az FC Barcelona játékosa, Lionel Messi és az 1988-ban született Dennise Rose, a Chicago Bulls játékosa – írja a Huffington Post.

A 2012-es kampány –melyhez jó kis reklámfilm is készült– a "We All Run" címet viseli. A három sztársportoló és a magát sportosnak nőnek valló Katy Perry kocogásra buzdítja az embereket a világ különböző pontjain, Chicagóban, Londonban, Buenos Airesben, Los Angelesben, San Franciscóban és Moszkvában.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta