TREND

Divatba jött Olivia Palermo

2012. április 3., kedd 09:04

Az amerikai Elle trendújságírója, Olivia Palermo pár év alatt Amerika egyik legbefolyásosabb nője lett a divatiparban. Palermót egy reality tette ismertté 2008-ban, azóta csak a legmenőbb munkák találják meg, és most -újságírótól szokatlanul- címlapra is került.

A 26 éves Olivia Palermo
A 26 éves Olivia Palermo

A nagyvilági életet élő Olivia Palermóra Ukrajna is felfigyelt és az Elle magazin áprilisi címlapjára tette a színésznőként és modellként is foglalkoztatott, Upper East Side-on felnőtt, kellemes tekintetű hírességet.

A 26 éves Palermo a The City című reality műsorral szerzett magának ismertséget 2008-ban, a két évadot megélt show alatt stílusával és a divatrajongásával közkedveltté vált a divatszektorban, annyira, hogy a jótékony Diane von Furstenberg is foglalkoztatta PR-osként, barátjával, a német származású Johannes Huebl-lel pedig a Mango téli katalógusában is helyet kaptak – írja a Style.com.

A párost előszeretettel hívják magazinfotózásokra is, legutóbb például a párizsi divathét alatt örökítette meg őket a Lifestyle Mirorr számára Sofia Sanchez és Mauro Mongiello a Le Meurice Hotelben (képek és minden más itt). Az Elle számára is szállodában pózol az álmodozó tekintetű Palermo, ez alkalommal pasija nélkül, menő, pasztell színű ruhákban. A Lanvin, Mango és Azzedine Alaïa szettekben pózoló divatikont Andoni & Arantxa fényképezte, a stylist Natalia Osadchaya volt. Ha kíváncsi Olivia Palermo stílustanácsaira, előkelő ruhatárára és kiegészítőkkel kapcsolatos tippjeire, az oliviapalermo.com-on követheti a nagyvárosi híresség életét.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta