TREND

Rúzs és pirosító Reklámőrülteknek

2012. március 20., kedd 08:59

A Reklámőrültek és az Estée Lauder hatvanas éveket idéző cseresznyeszín rúzst és rózsás pirosítót dobott piacra. Ha aranyszínű vintage hangulatra vágyik, 5400 és 8600 forintért megkapja.

estee-lauder-mad-men-collection

Az Estée Lauder, az évek óta aktuális Mad Men (Reklámőrültek) lázat meglovagolva piacra dobott egy új, ötvenes-hatvanas éveket idéző, limitált szériás sminkkollekciót. A sorozatimádóknak be kell érniük két termékkel, ennyiből áll ugynais a minikollekció: egy klasszikus, cseresznyeszín rúzsból és egy rózsaszín, krémes állagú pirosítóból..

A csomagolásnál a cégtől megszokott módon ügyeltek a részletekre. A borítás a hatvanas évekbeli Estée Lauder kollekcióik mintájára készült, elegáns arany színben, ami a korhűség mellett a cégtől megszokott (és elvárt) luxust is szimbolizálja.

A kollaboráció egyébként kézenfekvő volt, ugyanis az Estée Lauder a cigarettafüstös hatvanas években indult be, pont abban a korban, melyben a Reklámőrültek is játszódik. A Matthew Weiner által rendezett sorozat amerikai címe a "mad men" kifejezésre utal, amit az 1950-es évek végén a Madison Avenuen-n dolgozó reklámigazgatók találtak ki maguknak.

Az Estée Lauder hivatalos oldalán és a Bloomingdales.com-on előrendeléssel már kapható az új, limitált Mad Men kollekció. A cseresznye színű rúzs 25 dollárért (5400 forint), a rózsás pirosító pedig 40 dollárért ( 8600 forint) lesz kapható - írja az Allure.com. Reméljük, Magyarországra is eljut pár darab.

madmen

A Mad Men nem csak az Estée Lauderrel kollaborált, hanem immár másodszorra a Banana Republic-kal is. A cég és a sorozat tervezője, Janie Bryant által tervezett ruhák 2012 márciusától lesznek kaphatóak, a menő retró kollekciót itt megnézheti..

Ha érdekli, hogyan készült Constance Jablonskival az Estée Lauder és a Mad Men reklámfotója, kattintson a filmre!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta