TREND

Ezekért a ruhákért odáig lenne Kusturica

2012. március 20., kedd 11:15

A frissen végzett tervező, Angela Brandys megdöbbentette a londoni divatiskola vizsgabizottságát különös kollekciójával, de Rihannának tetszik a barokkos, extrém stílus.

Angela Brandys vibráló színű, első önálló kollekciójáról több dolog jutott eszünkbe, de az biztos, hogy Emir Kusturica jelmezfelelősei és a tokiói Harajuku negyed japán stílusdiktátorai odáig lennének ezekért a szettekért.

A bátrabb közönségre tervezett  kollekciót olyan dolgok ihlették, melyek felkeltették a tervező figyelmét: akár egy fénykép, egy stílusos megjelenés, egy merész színösszeállítás vagy egy műalkotás. Az álmait és törekvéseit soha nem alábecsülő Brandys ruháinál szinte lehetetlen egyetlen dologra koncentrálni, tekintetünk csapong a rózsaszín és zöld szőrmék, rockosan giccses aranyláncok, szőrös pom-ponok és PVC mellények között.

Angela Brandys különös világa
Angela Brandys különös világa

Brandys tavaly végzett a London College of Fashion kortárs divattervező szakán, olyan feltörekvő, kreatív tervezőkkel együtt, mint az etnikai ihletésű ruhákkal debütáló Charlotte Barry, vagy kötött anyagokkal kísérletező Sophie Redfern – írja a Harper's Bazaar.

Önnek mi jut eszébe erről a kollekcióról?

 • 9
  Emir Kusturica
 • 24
  Harajuku negyed
 • 36
  Kábítószerek
 • 57
  Semmi

Brandys tisztában vele, hogy excentrikus és egzotikus ruhadarabjai nem könnyen értékesíthetők a szerinte igenis létező jelenlegi médiadiktatúrában, de örül neki, hogy feszültséget kelthet különc stílusával a kifutón. Midnenesetre jelen médiakultúrában is megtalálják a feltűnő cuccok a célközönséget, nem is akármilyet: Rihanna két kabátot is vásárolt a tervezőtől negyedik, 'Loud Tour' című turnéjához. A fiatal designer következő kollekciójában a szőr és a műanyag mellé selymet és barokkos hangulatot ígér, kíváncsian várjuk az eredményt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta