Hamburgeres kiegészítők trendi szakácsoknak

Kajafüggők és trendi hobbi szakácsok veszik a francia grafikai stúdió vidám mintáival kifestett sütőkesztyűjét és hamburgeres párnáját. Van csontvázas design-babájuk és szuperhősös neszesszerük is, egy-egy AK-LH kiegészítő biztos feldobja bárki lakását.

Mindennapi életünk legnagyobb részét a párnák, táskák,abroszok,konyhai rongyok,textíliák társaságában töltjük. Ezt a gondolatmenetet követve jutott el a párizsi AK-LH grafikai stúdió arra az álláspontra,hogy nem mindegy, milyen textilek vesznek körül minket.

A legdinamikusabban fejlődő francia lakberendezési márkát 2008-ban alapították, a négy fős csapatot a tervezésnél a városi művészet, a dekoratív kortárs művészet és az off-beat stílus inspirálta.

Még ha nem is pakolnánk tele a lakást ennyire színes kiegészítőkkel, a szörnyecskékkel, szuperhősőkkel és gusztusos ételekkel díszített sütőkesztyűt, konyharuhát, talán a kötényt is szívesen kipróbálnánk. A 35 eurós (10 ezer forint) óriás hamburgeres párnát viszont inkább nem.

Aksel Varichon, Francois Le Helloco, Boulenger, Guillaume Garouste és Sylvain Dauphin folyamatosan bővíti kínálatát, kollekciójuk tartalmaz 50 eurós (15 ezer forint) rongybabát, utazótáskát és 20 eurós (5800 forint) szörnyecskés ceruzatartót. Komoly kajamániásoknak pedig mindenféle étellel kipingált fotelt is kínálnak, de azt rendesen meg kell fizetni: 3900 euróba (1,1 millió forintba) kerül.

Oszd meg másokkal is!
Mustra