TREND

Hamburgeres kiegészítők trendi szakácsoknak

2012. március 14., szerda 10:40

Kajafüggők és trendi hobbi szakácsok veszik a francia grafikai stúdió vidám mintáival kifestett sütőkesztyűjét és hamburgeres párnáját. Van csontvázas design-babájuk és szuperhősös neszesszerük is, egy-egy AK-LH kiegészítő biztos feldobja bárki lakását.

Mindennapi életünk legnagyobb részét a párnák, táskák,abroszok,konyhai rongyok,textíliák társaságában töltjük. Ezt a gondolatmenetet követve jutott el a párizsi AK-LH grafikai stúdió arra az álláspontra,hogy nem mindegy, milyen textilek vesznek körül minket.

A legdinamikusabban fejlődő francia lakberendezési márkát 2008-ban alapították, a négy fős csapatot a tervezésnél a városi művészet, a dekoratív kortárs művészet és az off-beat stílus inspirálta.

Még ha nem is pakolnánk tele a lakást ennyire színes kiegészítőkkel, a szörnyecskékkel, szuperhősőkkel és gusztusos ételekkel díszített sütőkesztyűt, konyharuhát, talán a kötényt is szívesen kipróbálnánk. A 35 eurós (10 ezer forint) óriás hamburgeres párnát viszont inkább nem.

Aksel Varichon, Francois Le Helloco, Boulenger, Guillaume Garouste és Sylvain Dauphin folyamatosan bővíti kínálatát, kollekciójuk tartalmaz 50 eurós (15 ezer forint) rongybabát, utazótáskát és 20 eurós (5800 forint) szörnyecskés ceruzatartót. Komoly kajamániásoknak pedig mindenféle étellel kipingált fotelt is kínálnak, de azt rendesen meg kell fizetni: 3900 euróba (1,1 millió forintba) kerül.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta