TREND

Miranda Kerr hosszú combja adja el a jeges teát

2012. március 9., péntek 11:45

Orlando Bloom gyermekének anyja bizarr reklámban, japánul énekelve hirdeti a Lipton jeges teáját. Kerr-t rendesen citromnak öltöztették a japánok, nézze meg a végeredményt!

Az ausztrál fehérnemű- és fürdőruhamodell, Miranda Kerr is csatlakozott azon A-listás celebek táborába, akik japán reklámfilmekben népszerűsítenek valamilyen terméket. Forgatott már Kelet-Ázsiában Brad Pitt (Toyota reklámot), Bruce Willis (talán bankkártya-reklámot), Jodie Foster (kozmetikum reklámot) és Ben Stiller is (ő italreklámot). A linkekre kattintva ezeket a kisfilmeket is megnézheti, elég szórakoztatóak.

A hosszú lábú, gyakran vetkőző modell eddigi legfurcsább kampányában Hugh Jackmanhez hasonlóan citromos Lipton ice teát reklámoz Japánban, csak ő nem táncol, hanem énekel. Elképesztő, tényleg nézze meg:

Az egy gyermekes Victoria's Secret modell jelenleg az egyik legkeresettebb szupermodell a világon, szinte érthetetlen, mit keres ebben a bizarr reklámfilmben, amiben ráadásul még japánul is megénekeltetik - nyilván jól fizető munka volt. A klipben a szexpincérnőnek öltözött Kerr egy fodros aljú, rikító sárga és piros miniruhát visel, ami szinte pontos mása az üveg jeges teának – írja a Mirror.

mirranda kerr lipton

A 16 másodperces reklámba a dalon és pár japán nyelvű promó-klisén (Kerr azt sejpegi, hogy "ez citromos” és "finom") kívül egy tekintélyes combvillantás is belefért. Ha érdeklik a különös forgatás részletei és kulisszatitkai, nézze meg a werkfilmet is. Ugyan a végeredmény sokkal szórakoztatóbb, de ebben a videóban hosszabban vizsgálgathatja a modell tökéletes alakját:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta