TREND

Beyoncé randiruhákat tervezett nyárra

2012. március 1., csütörtök 15:43

Beyoncé nem csak a zenében, a divat világában is otthonosan mozog. 2004-ben anyjával, Tina Knowlesszel közösen alapított ruházati cége, a House of Deréon elkészült a tavaszi-nyári szezonra tervezett fiatalos, városi nőket megcélzó kollekciójával.

IMG 1740 working 2flat wk112

A House of Deréon nevet az énekesnő varrónőként tevékenykedő nagymamája, Agnéz Deréon tiszteletére adta a divatcégnek. Jelmondatuk a "Couture.Kick.Soul". A Couture-t, azaz szabást, a texasi szépségszalont vezető anya, a Kick-et, azaz a szükséges lendületet Beyoncé szolgáltatja. A családi vállalkozást Beyoncé húga is erősíti, aki egyre keresettebb fotómodellként szerepelt már az énekesnő által készített kampányképeken is.

Tina Knowles a Destiny's Child karrierje elején lánya mellé állt, ő volt az együttes stylistja, feltűnő fellépőruhákat, estélyiket tervezett és varrt a lánycsapatnak. A vagány prêt-à-porter és ready to wear kollekcióival több generációt is megszólitó családi vállakozás kínálatában a farmerek, szoknyák, kabátok, magassarkúk és fehérneműk mellett látványos kiegészítők, szőrmék és táskák is helyet kapnak, de dobtak már piacra HOD logós plüssmackót vagy szintén a márka logójával ellátott limitált szériás bélyeget is.

A márkát többször meggyanúsították azzal, hogy más divatcégek cuccait koppintják, és a PETA is beszólt a cégnek néhányszor, mert egyes darabjaikhoz eredeti prémet használnak. Ha randevúra alkalmas ruhát keres a nyárra, a houseofdereon.com-on egészen biztos, hogy megtalálja, ugyanis sok cukorszín- és aprómintás miniruhával készült az énekesnő ruhavállalata erre a szezonra. Az online vásárlás még nem elérhető, de hasonló göncöket biztos be tudunk szerezni a hazai boltokban is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta