Liv Tyler INXS-t énekel a Givenchynek

A 10 éve Liv Tylerrel dolgozó Givenchy egy INXS számot dolgozott fel legújabb parfümjének reklámfilmjéhez. A klip rendezője az elismert Johan Renck, aki kihozta Tylerből a maximumot: nagyon jól áll a színésznőnek a fekete-fehér vadulás.

A Givenchy az ausztrál rockbanda, az INXS Need you tonight című dalával és Liv Tylerrel reklámozza Very Irrésistible Givenchy Electric Rose nevű parfümjét, melyhez videóklip is készült. Úgy tűnik, remek ötletnek bizonyult megénekeltetni Liv Tylert, íme a klip:

Liv Tyler egyébként nem új a szakmában, már 16 évesen szerepelhetett: Alicia Silverstone-nal játszott együtt apja, Steven Tyler együttesének -tudják, az Aerosmith- videóklipjében, a Crazy-ben. A Hubert de Givenchy által 1952-ben alapított francia divatház már 2003 óta dolgozik együtt a színésznővel, még akkor is kitartottak mellette, amikor fia, Milo születése után komoly súlyproblémákkal küszködött .

A legújabb Tyler-Givenchy parfümreklám
A legújabb Tyler-Givenchy parfümreklám

Tylert a híres modell, Paulina Porizkova beszélte rá a modellkedésre anno, aminek köszönhetően a most 34 éves színésznő képei a legnevesebb magazinokban voltak láthatóak, például a Vogue-ban, az Interview magazinban, és apjával közösen szerepelt a Rolling Stone magazin címlapján is. A modellként induló Tyler 1994-ben döntött úgy, hogy belekóstol a színészkedésbe, aki néz dramaturgiaszegény látványfilmeket, annak ismerős lehet az  Armageddonból vagy a Gyűrűk Urából. Húgai, Chelsea Tyler és Mia Tyler szintén modellként próbálnak elindulni, Tyler pedig épp továbblép a színészeten is: egyre többször hangoztatja, mennyire szeret énekelni.

A Givenchy klip nemzetközileg elismert svéd rendezője szélesebb körben ismerősebb lehet Stakka Bo néven, a '90-es évek elején készült Here We Go című slágere nem értjük miért, de a mai napig sok házibuli kihagyhatatlan zenéje. Rencknek rendezőként többek között Madonna „Hung Up” és „Nothing Really Matters”, Kylie Minogue „Love at First Sight”, Robbie Williams „Tripping” vagy Beyoncé „Me Myself and I” című videóklipjét köszönhetjük, és ismét nagyot alkotott. A táncos-koreográfus Bianca Li-vel sikerült az átértelmezett INXS klippel olyan egyedi stílust teremtenie, mely tökéletesen illeszkedik a Givenchy világába – írja a Daily Mail.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek