Hemingway dédunokája hippiként pózol a francia Elle-nek

Dree Hemingway, a Nobel-díjas író dédunokája, női felmenőihez hasonlóan modellkedéssel keresi kenyerét. Most épp a francia Elle-ben pózol hippinek öltözve, tavaszt idéző napfényben, de galériánkabn megnézheti a 24 éves modell korábbi munkáit is!

A Nobel-díjas író, Ernest Hemingway dédunokája az amerikai szupermodell, Dree Hemingway, egy újabb divatmagazinnak, a francia Elle-nek készített egy bohém fotósorozatot. A februári kiadásban látható napsütötte képeket a New York-i származású Dan Martensen készítette, aki olyan neves fotósoktól tanult a Rhode Island-i School of Design elvégzése után, mint Annie Leibovitz, vagy Tom Munro.

A Hemingway família egyébként hemzseg a híres női felmenőktől, az író fiának idősebbik lánya, Margaux sztárnak számított a ’70-es és a ’90-es évek között, szinte az összes szakmában számító magazin címlapjára felkerült, például az Elle-re, a Vogue-re, a Harper’s Bazaarra vagy a Cosmopolitanre.

Kattintson a képre a februári francia Elle napsütötte editorialjáért!
Kattintson a képre a februári francia Elle napsütötte editorialjáért!Matt Baron / Beimages

Dree Hemingway édesanyját, Mariel Hemingwayt a mai napig aktív színésznőként tartják számon, de legemlítésreméltóbb szerepe talán az 1979-ben forgatott, Woody Allen rendezte Manhattan volt. Hemingway két évvel fiatalabb húga, Langley Fox is a modellkedésssel kacérkodik mostanság.

A 24 éves Dreet, ha máshonnan nem is, onnan biztos ismerhetjük, hogy 2009-ben a V magazinnak mutatta meg melleit, 2011 decemberében pedig a spanyol Vogue címlapján pózolt pucér kisbabával, ami ugye a legmenőbb kiegészítő mostanság. De a divatmániások kívülről fújják többi munkáját is: az eredetileg balerinának készülő modell szerepelt már a Teen Vouge, az orosz, a brit, a francia és a német Vogue, a Spur, a W magazinokban, valamint olyan cégek kampányaiban, mint az Abercrombie & Fitch, a DKNY, és a Gucci. Galériánkban megnézheti Hemingway dédunokájának néhány korábi munkáját, van egy pár!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek