Forever Wino és társai: ikonikus celebtetoválások

A tetoválás legalább annyira hozzátartozik a sztárság intézményéhez, mint a szaftos botrányok, a paparazzók és a milliós gázsik. Íme 7 híres nő és 7 híres férfi, akiket a varrott bőrük alapján simán felismernénk.

A családi szál: Angelina Jolie és David Beckham

Mindketten nagy gyűjtők, akik a szeretteikre vonatkozó feliratokkal sem spóroltak. Jolie-nak tíznél több ismert tetoválása van, többek közt tigris a derekán, latin felirat a hasán, khmer védő szöveg a lapockáján, illetve minden gyereke születési helyének földrajzi koordinátái a karján. Beckhamen is elég nagy az összevisszaság: egy csomó keresztény szimbólumot varratott magára, de felesége neve például szanszkritül szerepel a karján, ráadásul elrontva. A gyerekei nevét szerencsére nem bízta a véletlenre.

Talán nem kellett volna: Melanie Griffith és Johnny Depp

Mindketten a szerelmi tetoválások csapdájába estek, bár eltüntetni csak egyikük szerette volna. Melanie Griffithé a börtöntetkók egyszerűségével/rondaságával hirdeti Antonio Banderas iránt érzett örök szerelmét. Johnny Depp még a '90-es években, Winona Ryderért lángolva íratta magára, hogy "Forever Winona". Ezt a románc végével "wino"-ra lézereztette, merthogy a bort valószínűleg sosem utálja meg.

A rajongók: Megan Fox és Steve-O

A színésznő fiatalon örök példaképét, Marylin Monroe-t tetováltatta az alkarjára, de úgy hírlik, mostanra inkább szabadulna tőle, és már el is kezdte az eltüntetési procedúrát. Steve-O, a Jackass című sorozat egyik idióta szereplője pedig önimádata jeleként saját képét és aláírását tetováltatta majdnem az egész hátára, bár a többi béna-vicces rajz között szinte fel sem tűnik.

A megszállottak: Kat Von D és Lil Wayne

A nők között nem kérdés, ki kapja a legkevesebb szabad testfelület díját: Kat von D amerikai tetoválóművészt a Miami Ink című valóságshowból ismerhetjük, dehát ő behozhatatlan előnnyel indul bárkivel szemben. Férfiak közt azért jóval több szénné varrt híresség akad Tommy Leetől Dennis Rodmanig, mi most mégis a rapper Lil Wayne-t választottuk, mert neki még az arca körül, a szája belsejében, a füle mögött és a tenyerén is van valami felirat vagy minta.

A rejtélyesek: Scarlett Johansson és Mike Tyson

Hollywood kedvenc tehenészlánykájának csak egy híres, kicsi tetoválása van az alkarján, ami viszont olyan, mint egy elmosódott rágómatrica. Sokáig ment a találgatás, míg végül a színésznő elmondta, nincs itt semmi misztikum, ez egy naplemente, amitől neki jó kedve lesz. Tyson leghíresebb tetoválása az arcán látható nonfiguratív törzsi minta, ami aztán a Másnaposok című vígjátékban is önálló életet kezdett, de valószínűleg nincs mélyebb jelentése. Neki egyébként Mao és Che Guevara arcképe is megvan.

Az öntudatosak: Rihanna és The Rock

A barbadosi énekesnőnek sok apró tetoválása van. Ezek közül a bordáin látható fegyver és a kb. "Sosem kudarc, mindig jó lecke"-ként fordítható, öntudatára ébredt harcos nőt hirdető felirat azután született, hogy kilábalt a sokkból, amit az okozott, hogy exe, Chris Brown brutálisan megverte. A birkózóból lett akciószínész, Dwayne Johnson, vagy ismertebb nevén The Rock pedig szamoai ősei előtt tisztelegve varratott magára egy jókora törzsi mintát.

Szakmai ártalom: Pink és Robbie Williams

Nem is igazi rocksztár az, akinek nincs tetkója (még ha technikailag popzenét is játszik). Ráadásul sem Pink, sem Robbie Williams nem nyugodt természetéről volt híres karrierje elején, így nincs is semmi meglepő azon, hogy az énekesnő eddig minimum 25 mintát gyűjtött be, Robbie pedig tudomásunk szerint 14-et, de a számot kompenzálandó legalább jó méretesek: van közte kelta minta és oroszlánfej is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra