6 őrült napszemüveg, amiket csak igazolással viselj

Hacsak nem farsangi bulira, szilveszterre, esetleg lánybúcsúra készülsz, akkor ezeket a szemüvegeket messziről kerüld el. Kivételt képez még, ha esetleg exhibicionista világsztár vagy, különben csak olyan szinten leégeted magad velük, hogy a szomszédok nagy eséllyel hetekig elfelejtenek majd köszönni.

Amíg még tart a napos évszak, elengedhetetlen, hogy egy napszemüveg is legyen a kezünk ügyében, de gyakorlatilag egész évben nagy szolgálatot tehet. A napfénnyel szembeni védekezés mellett persze nem hanyagolható el, hogy a másnaposság vagy épp egy monokli leplezését is remekül megoldhatjuk vele. Ha viszont éppen az ellenkezőjét akarod elérni, elég, ha az Elle válogatásában felvonultatott, kínosan erőltetett napszemüvegek közül kapsz magadra egyet: egy olyan ember sem lesz, aki ne fordulna utánad – szörnyülködve.

Lady Gaga ihlette kristályos

Ez a darab is jól bizonyítja, hogy a Lady Gagáéhoz hasonló kiegészítők nem feltétlenül működőképesek a sztárkörítés nélkül. Próbálj csak meg egy ilyen kristályokkal kirakott, tejüveghatású szemüvegben kimenni az utcára: nem elég, hogy nagy eséllyel kiröhögnek, de az is biztos, hogy csak a bal szemedet fogod tudni használni a tájékozódásra.

A gagyi csúcsa: lakkozott körmök a szemeden

A Linda Farrow oldalán található darabot bármelyik gagyiárus megirigyelhetné: a két vörösre körömlakkozott kezet ábrázoló, lencsenélküli „szemüveg” legfeljebb a poén kedvéért, egy alkalommal vehető fel, de az is lehet, hogy még a farsangi buliról is kifütyülnének miatta.

Álomfogó

Az A-morir kiegészítőit Lady Gaga és Rihanna is előszeretettel hordja, ami már önmagában is jelzi, hogy nem éppen szokványos darabokról van szó. Ez a sajátos, Swarovski-kristályokkal kirakott förtelem formájával és függőivel leginkább a hippikorszakot idézi, és nem meglepő módon itt is problémák akadnak a látási viszonyokkal.

Rihanna-hatást mutató, állatmintás árnyékolású

A Bleudame.com-ról szalajtott darab szintén nem a praktikusságáról ismerszik meg, viszont az apró csíkok között mindenképp több az esélyed kilátni, mint a korábbiak többsége esetében.

Sátánista pilótaszemüveg

Az A-morir a vallási meggyőződést is az ember orrára csíptetné: ennek a kristályokkal kirakott szemüvegnek a közepére egy fordított üvegkeresztet helyeztek, biztos, ami biztos.

Teknőckeretes tévékészülék

Mindig farsang- és szilvesztergyanús, ha egy szemüveg lencséje valamilyen felismerhető tárgy vagy állat alakját utánozza. Ennek a darabnak még kis kapcsolói és antennái is vannak, adás viszont nincs – annak legalább lenne értelme.

Oszd meg másokkal is!
Mustra