TREND

Fiat 500-as Gucci kiadásban

2011. július 5., kedd 19:34 |

Aki eddig nem érezte eléggé glammodell-busznak vagy éppen kiemelkedően sikeres szépségipari vállalkozónők verdájának, a 2000-es évek Fiat 500-át, most bizonyára felismeri benne a magas dubajozó faktort. Gucci csíkkal tették még irreálisabb árú autóvá az olasz kis gépet.

A Fiat 500-as új, különleges Gucci kiadását a márciusi genovai motorshow-n láthattuk először. A népszerű kisautó speciális szériájának kiadásával ünnepelte az olasz divatház fennállásának 90. évfordulóját. A kocsit április óta lehet online megrendelni, így várhatóan az erre érzékenyek már nyáron megfigyelhetik a jellegzetes Gucci csíkkal ellátott járgányokat. És ahogy azt kell, természetesen rengeteg drága Gucci kiegészítővel is növelhetjük a számla végösszegét.

Ha esetleg megrendelnéd:  www.fiat.co.uk/500bygucci. Muhahaha.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta