Íme 6 nagyon retró fürdőruha

A retrót az utóbbi időben semmi sem állíthatja meg. A Shine néhány igencsak vicces és szemrevaló retró fürdőruhát pécézett ki magának, mi pedig - egy-két kivételtől eltekintve - csak lelkesen helyeselünk.

A retró már nem csak a mindennapi ruhaviseletben hódít, és amit néhány éve még nem gondoltunk volna: egészen meglepő módon bevette magát a fürdőruhadivatba is. Íme néhány ilyen merész, de mutatós darab.

Szoknyarésszel megbolondított sárgapöttyös

Mintha csak egy rajzfilmből vagy valamelyik '50-es évekbeli zenés amerikai filmből szalajtották volna ezt a darabot: tüllszoknyákat idéző szoknyarészét és a sárga alapon fehér pöttyös mintáját már csak a szolid kék masni és pánt múlja felül. A Diane's Beachwearnél 178 dollárért (potom 34 ezer forint) kaphatod meg.

Beach Blanket Bingo

Az egyik kedvenc darabunk a klasszik fekete alapon fehérpöttyös, nyakbakötős Beach Blanket Bingo, amely egy azonos című, 1965-ös strandparti-filmről kapta a nevét. A ModCloth 89 dollárt kér érte. Ránézésre megéri az árát.

Miraclesuit Rialto – kisestélyi vizes partikra

Az Eddie Bauer által kínált zafírkék csoda kicsit olyan, mint egy drasztikusan megkurtított estélyi, garantáltan magára vonzza a tekintetet, a kivágása pedig rendkívül népszerű volt a hatvanas években. Talán nem túlzást azt állítani, ma is a kirívó darabok közé tartozik.

Piros-fehér aprókockás

A kisvendéglők abroszait idéző holmi  határozottan az '50-es éveket idézi, egy forró nyári napon rendezett kerti partin garantáltan szuperül érezheti benne magát az ember. A Unique Vintage 75 dollárért vesztegeti, de első blikkre minden pénzt megér ez az életérzés.

Foxi egyrészes

Ez az a pont, amikor a lelkesedésünk némileg megtörni látszik: ez a Lilly Pulitzer-darab is jól mutatja, hogy a margarétamintával érdemes csínján bánni. Retró minta és forma ide vagy oda, ez a fürdőruha nemcsak vizuálisan idézi az ötvenes éveket, de valószínűleg az akkoriban születetteken is áll a legjobban.

Fodros-csíkos U-pántos

Ezzel az U-pánttal kicsit olyan, mint egy szolid ajándékkosár, a hatalmas masni pedig mintha a melleket akarná eltakarni. Aranyosnak aranyos, de a korábbiakkal ellentétben most nem annyira vagyunk elragadtatva. (Zappos Couture) Vegye meg az, aki beleszeretett.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek