TREND

Nyáron sosem hordok melltartót

2011. május 26., csütörtök 18:46 |

Nagyon fontos, hogy a jó mellű nők tavasztól őszig melltartó nélkül járjanak, és az is, hogy a csúnya mellűek mindig, minden körülmények között hordjanak melltartót – mondta egy férfi olvasónk. Ragaszkodjunk a kánikulával egyre kényelmetlenebbé váló ruhadarabhoz, vagy nyugodtan dobjuk el? Tapaszok és furfangok, pro és kontra.

A kánikula nemcsak a bikiniszezon miatt lebeg pallosként sok nő feje felett: a nyár egyúttal annak az időszaka, amikor az egyébként is kényelmetlen ruhadarabokat csak még kényelmetlenebbnek érezzük. A női öltözködés egyik ilyen kritikus pontja a melltartó, amelyik a nagy melegben szupergyorsasággal képes a lehető legkellemetlenebb érzéseket kiváltani viselőjéből: meleg, nyom – még akkor is, ha történetesen megfelelő méretet hordasz –, olykor már-már fullasztóan hat.

Talán éppen ennek a jelenségnek a hatására egyre többen döntenek úgy, hogy megválnak az utált ruhadarabtól és nélküle flangálnak a nyári melegben. Persze van, aki ezt egyszerűen az alkata folytán nem teheti meg, mások pedig a mellbimbó láthatósága miatt ódzkodnak ettől a lépéstől. Utóbbira van megoldás.

Pisztolyt kéne tartani a fejemhez, hogy felvegyem

Judit (31) azon szerencsések közé tartozik, akik az esetek 90 százalékában melltartó nélkül járnak: „Nyáron pisztolyt kéne tartani a fejemhez, hogy felvegyem. A nagymellűeknek ez persze nem opció, tudom, együtt is érzek velük, mert a melltartó nagyon kényelmetlen”. Azok, akik megtehetik, különböző fortélyokkal helyettesítik az utált ruhadarabot: Réka (34) például csőtopokkal, illetve leginkább pánt nélküli fürdőruha-felsőhöz hasonlítható pamutalkalmatosságokkal. „Így mégsem látszik át teljesen a cickó, viszont nincs kényelmetlen érzés. Sajnos az ördög még mindig köztünk jár szilikonpánt formájában, ha ilyet látok, szimpatikus viszketés indul meg rajtam. A színes melltartó viszont jól tud kinézni, ha kompatibilis a ruhával, de ilyen esetben is leginkább a fürdőruha-felsőre szavaznék” – fejtette ki.

Ha egy kicsit is áll a mellbimbó, azt a férfiak észreveszik

Kata (26) szintén a kismellűek táborát erősíti, és amikor csak lehet, igyekszik kibekkelni a melltartó hordását. A ruhadarabnak köszönhető fojtó érzés sokszor a füstös bulihelyeken is rátör: „tökélyre fejlesztettem, hogyan vegyem le a táncparketten a póló alól”.

És akkor még nem esett szó a mellbimbójelenség örök dilemmájáról: el merjük hagyni a melltartót akkor is, ha így bármikor jól kivehetővé válik a női test egyik legszembetűnőbb pontja? A tervezők erre is találtak megoldást: a mellbimbótapasz nemes egyszerűséggel ápol és eltakar, ráadásul egyáltalán nem zavaró – már ha a megfelelő típust választod.

Boróka ebben már szakértőnek számít: „Azért nem szeretek melltartó nélkül lenni nyáron, mert ha egy kicsit is áll a mellbimbóm, azt nézik a férfiak, ami zavar. Viszont a mellbimbótapasz megkönnyítette az életem, a világ 10 csodája közé sorolom” – mesélte. Mint kiderült, a szilikonos és nem szilikonos verzióból is több van neki, előbbit akár százszor is tudja használni és 5000 forintért vesztegették.

Eszter viszont már nem járt ennyire jól a saját szerzeményével: „Virág alakú, és olyan, mint a sebtapasz, de csak egyszer raktam fel, mert utána a ragasztó napokig nem jött le sehogy a mellemről - vajon egy ilyenhez mit szólhat egy férfi, amikor szembesül vele?” Így maradnak a mini csőtopok, „bár a gumipánt sajnos a legkisebb mozgástól is lehengeredik, úgyhogy még gondolkodom, hogyan védjem ki a mellvillantást”.

Van, aki nem teheti meg, hogy leveszi

Azok, akik adottságaik révén – vagy éppen terhesség közben/után – nem tehetik meg, hogy mellőzzék a melltartót, már nehezebb helyzetben vannak. Dóra (31) tapasztalata: „a melltartó nélküli lét számomra nem létezik. Mikor kicsi volt a gyerek, az én melleim meg háromszor ekkorák, még éjszaka is volt rajtam kifejezetten erre kitalált darab. Abban bíztam, hogy ezzel a szoptatás utáni állapotokra hatni tudok. Talán sikerült, ki tudja. A lényeg, hogy bizonyos méret felett ez a kérdés nem releváns.”

Dorka (32) hozzá hasonlóan sokszor gondol rá, hogy jó lenne nem formázott melltartóban járni nyaranta, hanem valami könnyűben. De úgy tapasztalja, hogy a tervezők „csak A és B kosaras melltartók esetén szoktak gondolkozni a dizájnon, létezik téli és nyári változat is, de a C kosaras nőkre inkább már csak a férfiak gondolnak, sajnos nem terveznek nekik jó, nyári melltartót. A D még messzebb esik a Gauss-görbétől, oda már csak vastagpántos, formázott melltartó jut”.

Te viselsz melltartót nyáron?

 • 1343
  Nem, nem, soha
 • 2032
  Igen, mindig
 • 298
  Nálunk szigorú a munkahelyi dress code
 • 316
  Jó annak, akinek van pénze melltartóra
 • 495
  Nem olvastam a cikket, hülyeség

A férfinézőpont

Végül, de nem utolsósorban a férfiak álláspontjára sem árt vetnünk egy pillantást. Egy férfi olvasónk, Béla (34) például meggyőződéssel vallja: „Nagyon fontos, hogy a jó mellű nők tavasztól őszig melltartó nélkül járjanak. Az is nagyon fontos, hogy a csúnya mellűek mindig, minden körülmények között hordjanak melltartót. Mindkettőnek komoly népegészségügyi jelentősége és gazdaságélénkítő ereje van, csak éppen más előjellel”. Persze az már egy másik kérdés, hogy kinek mi a szép és a csúnya. Előfordul, hogy a férfi értetlenül áll a melltartó jelensége előtt, aztán egyszer csak megvilágosodik: „Egyszer a pasim kérdezte, miért hordok melltartót, mert hogy szerinte nem kéne. Felvettem anélkül egy sima, testhezálló pulcsit - hamar rájött” – mondta Lili (33).

Szóval dönts bárhogy is a kérdésben, mindig tartsd szem előtt a saját közérzetedet, de azért a köz érdekéről se feledkezz meg, mert egy-egy kellemetlen látvány még e téren is komoly lelki sérülést okozhat – mindkét félnek.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.05.27 02:07:24Zennin

  Take-it-Easy! Teljesen igazad van :)
  Akinek a férfiassága nem éri el a 18 centit minimum, és mellé pluszba nem egy félisten (a görögöt inkább lehagyom, az olyan médiaszemét-szagú lett...),az ki se menjen az utcára. Ja, és persze feleljen meg egyszerre minden eltérő ízlésnek, pl. azoknak, akik a szőrös mellkast tartják csak férfiasnak, és azoknak is, akik csak a szőrtelent esztétikusnak. (Elértem már vajon a kellő túlkapás-szintet?)
  Bakker, az ember esze megáll, mit meg nem enged magának némelyik férfi... Iróniával, szarkazmussal, humorból még csak-csak, de hogy komolyan is gondolja... Érdekelne, hogyan gondolkodik saját magáról, és mennyire van alapja.

 • 2011.05.27 03:39:23borboleta

  tékitízi, te vagy a legjobb!!! :)))))

 • 2011.05.27 03:50:55odamondó

  Zennin: szerintem egyezzünk ki, hogy általánosságban köztünk és a nők közt is iszonyat sok elszállt gondolkodású szopadék van. Tehát fölösleges ez a harc hogy rohadt faszik meg rohadt nők mert egyik fosabb mint a másik. Azt kell megtalálni aki nem átlagos.

 • 2011.05.27 04:15:53Zennin

  Odamondó: :)
  Általánosságban távol áll tőlem az effajta "harc", mindössze annyit igyekeztem jelezni, hogy ez a Béla-vélemény tényleg erős volt, ezért is a színpadias túlzás a második bekezdésben. Persze, az is lehet, hogy Béla (34) csak a cikkíró fantáziájában létezik, és a véleménye csak kitalált vitaindító, sajtófogás. Tekintve, hogy általában a hús-vér emberek ennél kevésbé "drámaiak" (ha így gondolkodnak, nemigen mondják ki, vagy ha kimondják, nem így), erre elég jó esélyt látok.
  Látod, milyen okos vagyok utólag? :D

 • 2011.05.27 04:38:32DeToXXX

  melleket hordjatok ne tartót 8P

 • 2011.05.27 07:05:12szajberpiraty

  Nem kell szégyellni, ha áll a bimbó, a mellbimbó(is) a Nő ékszere!!!

 • 2011.05.27 07:32:45zezse

  biztos én vagyok tök egyszerű, de ez inkább ruha mint évszakfüggő.. Ma pl egy nyakba kötős ruha van rajtam, és az egész hátam szabad. elég hülyén néznék ki egy melltartóval.. de egy fehér atlétához naná hogy húzok melltartót..

 • 2011.05.27 07:42:01harmincas

  Kedves Zenin, nem. A cikkben szereplő Béla (34) pár millió példányban létezik. Én is Béla vagyok (csak 4 évvel idősebb.) És mindig visszasírom a 90-es éveket, amikor csak az hordott melltartót, akinek tényleg szüksége volt rá. Most meg olyan páncélbörtönben van minden cici, hogy azt nézni is rossz, nem csak viselni.

 • 2011.05.27 07:48:20jojoka

  Kolléganőnek melege volt nem vett fel melltartót.
  Sikerült vele pakolásznom egy kicsit,nem volt rossza a látvány csak egy idő után észrevette, hogy nem 100%-ban a pakolással foglalkozom és akkor baromira elkezdte szégyellni magát.

 • 2011.05.27 08:09:54caixa

  kisebbítőset hordok, de nem kényelmetlen

 • 2011.05.27 08:26:28zdyzs

  Éljen minden nő aki nem visel melltartót. És ne szégyellje magát semelyik.

 • 2011.05.27 08:54:55Frengi

  Kb 45 éves koromig nem hordtam meltartót se télen se nyáron, most már kell ha kimegyek az utcára.

  Nyáron bugyit nem hordok, nadág alá minek? A fehér vászon nacit úgy sem lehet 2x egymás után felvenni.

 • 2011.05.27 08:58:20albirea

  1. A szavazás válaszai között lehetne olyan is, hogy "néha igen, néha nem".
  2. Mikor terhes lettem, a cicim az első hónapban 70/D-E méretű lett, a hasamon meg nem látszott semmi. Tök jól nézett ki, az igaz, de melltartót venni rá többnapos program és tízezres nagyságrendű befektetés volt. :(

 • 2011.05.27 09:05:28mükkemakk

  Nagyon fontos, hogy a jó mellű nők tavasztól őszig melltartó nélkül járjanak. Az is nagyon fontos, hogy a csúnya mellűek mindig, minden körülmények között hordjanak melltartót.

  kb.

 • 2011.05.27 09:09:09suna sunárum

  Take-it-Easy, Check, Kóborangyal, Zenin: én megteszem ami tőlem telik. Szigorúan melltartó nélkül jöhettek megtekinteni! :)

 • 2011.05.27 09:15:11Ernoke

  ja, a jó mellű nők ne hordjanak melltartót, hogy pár év alatt rossz mellű nőkké váljanak.:D
  nekem a mellem a legszebb testrészem (amúgy kicsi, 70/B), de 13 éves korom óta hordok melltartót, mert kényelmes, megóv a rázkódástól, ütéstől. nem biztos, h így nézne ki, ha nem tettem volna.

 • 2011.05.27 09:15:56Sárga Király

  A mellbimbótapasz a világ tíz csodája között... akkor már legyen már fasztapasz is, feltűnő merevedés ellen. Nehogy ezt lessék a mocskos, kéjsóvár nők.

 • 2011.05.27 09:21:23baby bee

  albirea: igenigen! és még éjjel is kénytelen voltam hordani a rohadt melltartót. most nem hordok, de tényleg félek, hogy lógni kezd...a mellbimbóval én sem értem mi a gond, szexi.

 • 2011.05.27 09:29:19boozoo

  Feltűnő merevedés ellen befőttes gumit használok. Odagumizom a bokámhoz, és volt feltűnő merevedés, nincs feltűnő merevedés.

  A mellek meg nagyon szépek és igazatok van lányok!

 • 2011.05.27 09:37:39Ansys

  "A D még messzebb esik a Gauss-görbétől"

  Nem esik messze, sőt, egyenesen rajta van :)

  Amitől messze esik az az átlag!

  hehe, ma is tanultál vmi-t...

 • 2011.05.27 09:38:28de Sade márki

  Minek melltartó a nőknek? Az egyik kezem Sariana, a másik meg Triumph.

 • 2011.05.27 09:39:11gigabursch

  Aki itt a férfiasság hosszát alapvető kritériumnak szenteki, az előtt még nem ismeretes az a régi bölcsesség, mely szerint:
  "Nem a hossz, hanem a megtett út számít"...

  AMúgy meg minden nő számtalan szépséget hord magában, és ehhez tudni kell idomulni., illetve el kell tudni fogadni, azt is hogy a szépségideál nem egyenlő a topmodellekkel.

 • 2011.05.27 09:50:32csufár

  hehhe, én sem szeretem, ha nincs a nőkön melltartó. ha leveszik, késztetésem lesz, hogy én tartsam :)

 • 2011.05.27 10:00:16Anyád a baráthal

  Baromság ez a sok indulat. Mindenki azt és úgy hordjon, ahogy neki jólesik. Ha egy nő nem szereti a melltartót, és nem zavarja, hogy esetleg az is kiderül, hogy mellbimbója is van, akkor ne hordjon. A csípőnadrág és a derékig sem érő top alól kivillanó úszógumi a ciki, nem a mell (még akkor sem, ha már nem olyan formás).

  A melltartó nélkül kőkeményen álló, műanyaggal kitömött csöcs meg hervasztó.

 • 2011.05.27 10:05:45helenésafiúk

  én csak nyáron hordok melltartót az átlátszóság miatt. utálom, de azt a kellemetlen érzést is, amikor vizslatják....télen nem hordok.

 • 2011.05.27 10:13:37muhi

  „Egyszer a pasim kérdezte, miért hordok melltartót, mert hogy szerinte nem kéne. Felvettem anélkül egy sima, testhezálló pulcsit - hamar rájött” – mondta Lili (33)."

  Érdekes pasija lehet Lilinek, hogy nem tudja, mire való a melltartó. Legközelebb a cipőre fog rákérdezni, gondolom.

 • 2011.05.27 10:20:58fehéregér

  Magasról lesz*rom, hogy az ítélkező Béla hány millió példányban létezik, egy nagy bunkó. És, ha valóban "többmillió példányban létezik" ahogy egy másik "értelmiségi" Béla írja, az rendkívül szomorú. Talán egyszer, ha még itt leszünk a Földön, párszáz év után a magyar férfiak is felfogják, hogy a nők iránti vonzalmuk nem jogosítja fel őket ilyen primitív minősítésekre, meg egyáltalán: mégis minek képzelik magukat? Ennyi rosszul öltözött, ápolatlan, kulturálatlan férfit kevéséeurópai országban látni, de az arcuk az hatalmas. Basszus.

 • 2011.05.27 10:50:42zanzibar

  Béla a tipikus magyar férfi. Látom magam előtt az átfésült hajával, hogy fedje a kopaszodó fejtetejét, térd alatt érő nadrágban, zokniban és ősemberszandálban. Sörhasa rábukkan az övtáskájára, ordítva mobiltelefonál az utcán, és beszólogat a tinilányoknak. Egója óriási. Kicsit nagyin impotens. Lassan túristalátványosság lesz: Prágában, Bécsben ilyet nem látsz. Ahogy anyukám egyszer megfogalmazta: maximális igények minimális adottságokkal.

 • 2011.05.27 10:56:40FAQlyás Menyét

  Mióta van melltartó az emberiség történetében? Egy-két száz éve? Szinte kötelezően meg még később kezdték hordani a nők, azok is, akiknek csak árt. Igaza van a cikknek, hogy többször említi, hogy a túl nagyoknál szüksége, hogy megtartsa - erre lenne való, nem a kicsikre és közepesekre! Azoknál csak elsorvasztja a mellet tartó izmokat és később tényleg szükség lesz rá. Tinilányok is viselik, de ők is teljesen feleslegesen - kivéve az extra nagymellűeket.
  Ne érdekelje a nőket, hogy látszik a mellbimbójuk formája, vagy az látszik, hogy nincs rajtuk melltartó! Na és?! Az arcukat is megnézik a férfiak, ha szép, mégse fátyolozzák el magukat.
  Ami szükséges (lenne): testelfogadás, és a média- és tömegnyomás figyelmen kívül hagyása!

 • 2011.05.27 11:04:30ivanbrogorics

  Szerintem mindenkinek más és más a szép! Mindenkiben meg lehet találni a szépet. A nagy- és a kicsi cici is rendkívül szép és formás lehet, nem is beszélve a mellbimbókról, mindenki tudja, hogy mi van a ruha alatt, és mindenki látott már nem is egy mellett, de mégis a férfi az férfi, ösztön-lény, ha a 86 éves házmester lehajol a lépcsőház felmosása közben ugyanúgy hátratekint a férfi és megnézi hátulról, hogy milyen a feneke, ez belénk van kódolva, de hát a szépet senki sem veti meg. Minden férfi szívesen elnézegeti a hölgyek gyönyörű domborulatait és egyszerűen nem lehet megunni. Én is elnézném egész nap, nem tagadom. hozzáfűzném, hogy én nem tartom magam vonzónak és adonisznak sem, csak ösztönvezérelt férfinek, aki odavan a mellbevágó ötletekért:)
  Szívesen pontoznék női melleket 1-10-es skálán, fényképeket várom:)

 • 2011.05.27 11:04:31Geolány

  Sajnos az én mellbimbóim mindig olyan vigyázzállásban állnak, mintha -5fok lenne, így nagyon ritkán bátorkodom melltartó nélkül lenni. Munkahely kizárva; néhanapján buliban veszek melltartómentes ruhákat és akkor olyan jóóóóó.

 • 2011.05.27 11:14:55FAQlyás Menyét

  Az, hogy mi ki milyen mellet és bimbót tart szépnek, teljesen lényegtelen melltartóviselés szempontjából! (Legalábbis annak kellene lennie.) A "csúnya" kis- és közepesmellűek ugyanúgy ne hordjanak melltartót!

  @Geolány: Hacsak nincs direkt tiltva munkahelyi szabályzatban hogy a mellbimbó vigyázzba álljon, akkor nem szabad vele foglalkozni és anélkül kell bemenni mindig!

 • 2011.05.27 11:18:05Virgo1975

  én általában nem hordok melltartót, csak ha átlátszó a felsőm, vagy nagy a belátás. de azt vettem észre, hogy most már egyre gyakrabban kell, mert ha felveszek egy szűk felsőt, és nem veszek alá melltartót, igencsak állnak a bimbók, az meg zavar.régebben ez nem volt gond, nem tudom, mi ütött beléjük:)

 • 2011.05.27 11:47:45Hivatásos beszólóművész

  Én nem értettem soha ezt a cici dolgot.

  Akkora dekoltázsok meg meredező mellbimbók vannak úton útfélen, és megy a hiszti, ha meredt szemekkel bámulok.
  Kirakja a rőzsét, vagy csak teljesen megmutatja a körvonalakat és csodálkozik, hogy nézem.

  Minek rakja ki, ha zavarja hogy nézem?
  Vagy ha kirakja ne zavarja hogy nézem.

  A franc se fogja megérteni a nőket!

  Más:
  A pánt nélküli, csőtoppokat meg ilyesféle borzalmakat, össze kellene gyűjteni és belelőni a napba. Minden nő eszméletlen szépnek érzi magát benne, de közben akkora trampli lesz benne mindegyik mint egy hegyigorilla.

 • 2011.05.27 12:19:52narancshéj

  Jó lenne, ha úgy jöhetnék dolgozni, hogy nem kell felvegyem, dehát ez van..
  Amint hazaérek egyből leveszem, ők is jobban szeretnek szabadon lenni! :-)

 • 2011.05.27 12:22:45narancshéj

  Hivatásos beszólóművész
  Neeem, a csőtopp meg pántnélküli az jó, csak a helyzet az, hogy igen kevés hölgynek áll jól.
  Én is szeretem őket, egy baj van vele, hogy csúszkál, és húzogatni kell, persze ha van mi megtartsa, akkor rendben!

 • 2011.05.27 12:27:26narancshéj

  Geolány
  Hát ez az, munkahelyen hetyke bimbókkal lenni, nekem lenne kellemetlen.A légkondi is megy már egész nap, így garantált a gombosodás! :-))

 • 2011.05.27 12:46:09kjetil

  arra kíváncsi lennék miért jobb a réka nevűnek egy műszál bikinit felvenni a melegben egy pamut melltartó helyett :SS

 • 2011.05.27 13:32:46drover(fanyul társa)

  geolány
  hehe.. majdnem szó szerint ezt írtad a Supernek is a másik "cicisen" 3 éve..
  Azóta sem nyugodtak meg a gombjaid?
  Amúgy nem tudom minek ezen filozofálni.
  A nyári strandokon a nők háromnegyede monokinizik, és leheletvékony fürdőruhákban flangál.
  Akkor meg nem mindegy hogy az utcán látszik-e?
  Ehhh...

 • 2011.05.27 13:46:34Geolány

  drover(fanyul társa)
  :-)

  Bizonyos dolgok és problémák változatlanok.... vagy változnak, de csak lassan. ;-)

 • 2011.05.27 14:33:54mildi

  mázlista vagyok, mert kicsi, formás mellem van, vagyis semmi sem történik, ha nem veszek fel melltartót. a mellbimbó meg, hát akinek nem tetszik, nem néz oda. :) vékony pamut melltartót, szigorúan merevítő nélkülit egyébként pont a legnagyobb kánikulában szoktam hordani, tisztább szárazabb érzés, szívja az izzadságot, mint a pasiknak a trikó az ing alatt. (a boltok gyerekosztályán szoktam beszerezni, fruskákra gyártanak ilyesmit)

 • 2011.05.27 15:34:18odamondó

  Zennin: ok semmi gond.

  Fehéregér és Zanzibár na felbukkantatok.

  A bezzeg küffödön meg minden faszi bunkó tipizálással. Tudjátok szopadék férfiak szopadék nőknek. Majd amikor többet nyújt az egyik oldal akkor a másik is minőségibbé válik ezen lehet gondolkodni. Addig meg nem rinyálni kell hanem nem az átlagot keresni.

 • 2011.05.27 15:49:05epres trombozis

  "A D még messzebb esik a Gauss-görbétől, oda már csak vastagpántos, formázott melltartó jut”." Ez nagyon igaz. Nekem 85C volt a méretem, de arra sem találtam olyat, ami tartotta és nem volt 1,5 centis pántja. Legjobb ami történhetett velem, hogy lefogytam 80C-re, mert arra készítenek esztétikusabb darabokat is...

  egyébként attól van ez a melltartópara, hogy az év 3/4-ében nyakig felnyomott, formázott mellekkel rohangálunk, a férfiak meg úgy gondolják, az a normális, ha a kulcscsontunkból nő ki a mellünk, minden más meg formátlan, ronda és lógós.

 • 2011.05.27 19:21:22harmincas

  Fehéregér ezt írja:

  "Magasról lesz*rom, hogy az ítélkező Béla hány millió példányban létezik, egy nagy bunkó. És, ha valóban "többmillió példányban létezik" ahogy egy másik "értelmiségi" Béla írja, az rendkívül szomorú. Talán egyszer, ha még itt leszünk a Földön, párszáz év után a magyar férfiak is felfogják, hogy a nők iránti vonzalmuk nem jogosítja fel őket ilyen primitív minősítésekre, meg egyáltalán: mégis minek képzelik magukat? Ennyi rosszul öltözött, ápolatlan, kulturálatlan férfit kevéséeurópai országban látni, de az arcuk az hatalmas. Basszus."

  Érdemes lehet elgondolkodnod azon, hogy miért vált ki ekkora indulatot belőled, hogy nekünk tetszenek a szép női mellek. Te látatlanban meg- és elítéltél engem ("bunkó sörhasú"), szerencsére teljesen igaztalanul. Én viszont azt a következtetést vonom le a frusztrációdból, hogy nemigen élvezhetsz sok sikert a férfiaknál...

 • 2011.05.27 19:44:20Kóborangyal

  suna sunárum
  Én melltartóban mennék. Imádom, ha egy FÉRFI vesz le rólam!!! :)))

 • 2011.05.27 21:11:43bestmuffin

  epres trombózis
  "egyébként attól van ez a melltartópara, hogy az év 3/4-ében nyakig felnyomott, formázott mellekkel rohangálunk, a férfiak meg úgy gondolják, az a normális, ha a kulcscsontunkból nő ki a mellünk, minden más meg formátlan, ronda és lógós."


  Hm, ebben egyébként van valami.

 • 2011.05.27 21:17:37ancsamancs

  uff..prolik

 • 2011.05.27 23:36:33mária magdolna

  Harmincas!

  Azért vált ki ez rengeteg nőből indulatot, vagy legalábbis utálatot, mert 14-15-16-17 évesen egy egyszerű nyári ruhában is utánafüttyögnek a bunkó kőművesek, segédmunkások, egyéb társaságok. Lehet, hogy ez a magyar férfiak szerint teljesen normális, és csupán virágzó öntudatuk és macho kultúrájuk megnyilvánulása, de nekem már nem egyszer volt olyan érzésem, hogy bárcsak a földgolyón minden ilyen barom alapértelmezetten kasztrálva lenne.

 • 2011.05.28 01:32:59Zennin

  Suna sunárum! Egyszerre 4 nőnek szól a felhívás? Merész és magabiztos :)És tudod, mi a legszebb az egészben? Hogy remek példát mutattál arról, hogy úgy is el lehet ezt intézni, hogy közben nem vagy alpári, és a kommentben foglalt humorból eredően nem azt érezteted, hogy a nő csak egy darab (mell)hús. Ehhez mérten meglehetősen csalóka nicknevet választottál :D

 • 2011.05.30 13:06:15egynyári üröm

  olyan rossz duma ez, hogy a jómellű lányok ne hordjanak melltartót... egy vékony ruha alá mindig kell, amikor expertül átlátszik minden vonal, az engem nagyon kínosan érintene, nem is tudnám viselni a nyári ruháim többségét

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta