TREND

Színes, tavaszi bugyik: dobd fel a ruhatárad!

2011. április 1., péntek 13:15

A Refinery 29 igazi alsónemű-különlegességeket vonultat fel tavaszi bugyiválogatásában: öltöztesd magad estélyibe alul is!

Vicces, hogy milyen kevés dolog tudja úgy feldobni és jó érzéssel – nem utolsó sorban pedig tettvággyal – eltölteni az ember lányát, mint a kedvenc alsóneműje. A legjobb kombináció, ha a bugyi nem csak szexi, de kényelmes is: ha úgy érzed, hogy kezdesz kifogyni a tetszetős darabokból, vess egy pillantást a Refinery 29 extrém bugyiválogatására, hátha téged is tavaszi hangulatba hoz.

Az Anne Pinkerton például egy vörösben, fehérben, narancsban és feketében játszó, csipkével szegélyezett, fodros-virágos darabbal dobja fel a kollekciót, a Kimchi Blue pedig egy jóval kihívóbb, lila csipkés, de az előbbihez hasonlóan virágokkal szegélyezett franciabugyival hangol a tavaszra. Míg a korábbi darabokat 18, illetve 8 dollárért vesztegetik, a – már a nevében is sokat mondó – Opening Ceremony egy meglehetősen ormótlan, 130 dolláros masszív gyönyörrel képviselteti magát. A tavaszi válogatás alapján úgy fest, hogy a virágminta és a csipke dívik jobban, a Gap viszont a leopárdmintára esküszik. A habos-babos, áttetsző darabok sem ritkák (köztük találjuk Stella McCartney átlátszó zöld költeményét is), mintha csak estélyiket látnánk - csak éppen alulra.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.04.01 14:05:58Lottie

  Jesszus, ezek a csipok borzalmasak..meg a bugyik nagy resze is az.

 • 2011.04.01 14:12:18uZsoNNa

  ezek ritka ronda bugyeszok! erre ertitek az "estelyibe oltoztetest"???
  nehari, de a kinaiban jobbakat talalok, 200HUF/db-ert! :)

 • 2011.04.01 20:59:16magyar bucó

  A második annyira használhatatlan, hogy a modell is bugyira vette fel...

 • 2011.04.01 21:10:36pukancs

  egy férfiank jobb csípője van mint ezeknek...

  az 3-as meg az 5 ös kinéz valahogy
  talán az 1-es kinézne valahogy egy jó nőn...

  egyébként én már ráj9öttem mi a jó a divatban:
  idióta tervezők agymenéseit selejtes szarjaikat eladják..

 • 2011.04.02 01:19:00Vektorigo

  hát, tényleg nem a legszebbek...

 • 2011.04.04 18:20:30Take-it-Easy

  Nem azért, de nem ezekre a francia bugyikra mondták még nem is olyan rég, hogy soha, semmilyen körülmények között nem szexi? Akkor most mijaf.sz...?

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta