TREND

Az idei év legotrendjei: jedik, nindzsák és kalózok

2011. február 22., kedd 16:46

Bemutatták a 2011-es LEGO kollekciót: a cég az idén Star Wars, Karib tenger kalózai sorozattal is kijön, a bonyolultabb építmények rajongóinak pedig lesz pár finomság a Technic szériában.

Homok, kék és szürke lesznek az idei év divatszínei, már ami a LEGO idei kollekcióját illeti. A cég napokban bemutatott megjelenési tervében helyet kapott egyrészt egy új, az Indiana Jones sorozatot felváltó egyiptomi témájú termékvonal, másrészt pedig a retró jegyében a hetvenes évek végére jellemző, LEGO Space forma- és hangulatvilágát megidéző Alien Conquest sorozat - írja a gizmodo.

A cég ezek mellett kijön pár érdekesebb játékkal: a Karib-tenger kalózai nyilván a következő, idén nyáron esedékes film körüli hajcihőt próbálja meglovagolni, a Star Wars széria főleg az első trilógiára koncentrál (ami időben a második), a klasszikus részekből csak egy Millenium Falcon és egy Ewok témájú darab lesz. A legfontosabb új széria természetesen a Ninjago lesz, igen, végre van a legónak nindzsás szériája, teljesen érthetetlen, hogy eddig ez hogy maradt ki.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta