Az idei év legotrendjei: jedik, nindzsák és kalózok

Bemutatták a 2011-es LEGO kollekciót: a cég az idén Star Wars, Karib tenger kalózai sorozattal is kijön, a bonyolultabb építmények rajongóinak pedig lesz pár finomság a Technic szériában.

Homok, kék és szürke lesznek az idei év divatszínei, már ami a LEGO idei kollekcióját illeti. A cég napokban bemutatott megjelenési tervében helyet kapott egyrészt egy új, az Indiana Jones sorozatot felváltó egyiptomi témájú termékvonal, másrészt pedig a retró jegyében a hetvenes évek végére jellemző, LEGO Space forma- és hangulatvilágát megidéző Alien Conquest sorozat - írja a gizmodo.

A cég ezek mellett kijön pár érdekesebb játékkal: a Karib-tenger kalózai nyilván a következő, idén nyáron esedékes film körüli hajcihőt próbálja meglovagolni, a Star Wars széria főleg az első trilógiára koncentrál (ami időben a második), a klasszikus részekből csak egy Millenium Falcon és egy Ewok témájú darab lesz. A legfontosabb új széria természetesen a Ninjago lesz, igen, végre van a legónak nindzsás szériája, teljesen érthetetlen, hogy eddig ez hogy maradt ki.

Oszd meg másokkal is!
Mustra