TREND

4 ok, amiért nem ciki a férfiharisnya

2011. január 22., szombat 08:42

Az első nőre, aki nadrágot húzott, és az első férfira, aki fülbevalót merészelt rakni a fülébe, eleinte furcsán néztek. Egyes vélemények szerint a férfi harisnyanadrág viselők 80%-a nőit visel, mivel sokkal olcsóbb, mint a férfi. De a téma ennél jóval mélyebb. Boncasztalon a férfiharisnya: kényelem, divat, praktikum vagy múló hóbort?

Talán némi fétisizmustól sem mentes a történet, mindenesetre több hazai fórum foglalkozik a férfiharisnyákkal. A témának még külön Lap.hu oldala és tematikus blogja is létezik, tehát kritikus a tömeg. A blogon megtaláltuk a kérdés legfrappánsabb összefoglalóját: „Harisnyanadrág férfiaknak?

Divat, őrület, perverzió vagy nemi identitászavar? Mennyi hülyeség felmerül egy egyszerű ruhadarabbal kapcsolatban... Pedig sokan még a nevekkel sincsenek tisztában. Nem tudják, mi a különbség harisnya, harisnyanadrág, combfix, lábfej nélküli harisnya és a többi hasonló ruhadarab között. Akkor honnan tudnák, mi való egy pasira ezek közül? Olvasgassatok, és a divat-világnézetetek tágulni fog!”

Összegyűjtöttünk néhány érvet arra vonatkozóan, hogy miért nem ciki férfiként harisnyát hordani.

1. Sokkal extrémebb szokások is léteznek

Az említett darabokat leginkább azért hordják a férfiak - már aki meri - mert melegít, kényelmes. Hidegben kellemes plusz réteg, hiszen praktikusabb egy testhez álló harisnyanadrág, mint egy pamut, mászkáló jégeralsó, vagy dupla nadrág. Nem beszélve arról, hogy vannak olyan nők, akik vonzónak találják. Összességében a férfiharisnya viselésénél sokkal extrémebb szokások is léteznek.

2. Vannak egészségügyi előnyei

Ami az egészségügyi előnyöket illeti, elég megemlíteni a kompressziós harisnyát ( a lábszár felületi visszerein keletkezett tágulatok kezelésére szolgáló eszköz, illetve néhány más szorítóerőt igénylő betegség gyógyítására szolgál) és a visszér kezelést. Természetesen a normál, hétköznapi harisnyára nem jellemző olyan mértékű szorítóerő, de az előnyök így is érvényesülnek.

3. Létezik viselhető anyagból is

A férfiakat leginkább a harisnya anyaga osztja meg. A többség azt mondja, csak a pamutot képes elviselni magán.

A legismertebb a férfi jégeralsó, amit nagyon sokan hordanak télen - ilyenkor mindenki toleráns. Más kérdés, hogy egy pamut jégeralsó mennyire kényelmes, hiszen ez általában gyűrődik, felcsúszik, zavaróan vastag. A pamut, illetve műszállal kevert pamut jégeralsókat már lábfej nélküli harisnyaként is árulják.

Említhetjük még a latexnadrágot is, ami a mai fürdőruhákkal áll rokonságban. A futónadrágok latexből, vagy ahhoz hasonló anyagból készülnek, és teljesen elfogadottak, sokszor látni a városban is.

Ha műszálas (nylon, lycra, microfibra, mikroszálas) egy harisnyanadrág anyaga, az is való a férfiakra, épp csak nehezebben szokják meg.

4. Nincs rá esély, hogy impotenciát okozzon

Számos cég állt rá a kifejezetten férfiak számára szánt harisnyák gyártására, ilyen az amerikai Comfilon, a francia Gerbe, a német Collanto és Belly Star cégek. A divatirányzat hívei heves vitákat folytatnak a fórumokon, innen szemezgettünk néhány tanulságos bejegyzést:

„Véleményem szerint a harisnyanadrág viselése a férfiak esetében erőteljesen megnöveli az impotencia kialakulásának esélyét, mivel 1.: szűk, ami köztudottan nem tesz jót a heréknek, 2.: megemeli a herék, és az alsótest hőmérsékletét, amitől a spermiumok jelentős része károsodik, elpusztul.”

„Más az elmélet és más a gyakorlat, mert ha ez így lenne, már a férfiak jelentős része az lenne, hiszen a farmernadrág sem egy laza viseletet eredményez. Egyébként meg ennek csak nyári kánikulában lenne jelentősége. Hisz ha hideg van, még az a plusz réteg is lehet alkalmanként kevés. Én egyébként már több mint 20 éve hordok nylon harisnyát, van két szép gyermekem és soha nem okozott szexuális problémát. Gyakorlatilag nincs rá esély, hogy impotenciát okozzon.”

A női olcsóbb: vélemények a férharisnyáról

Személyes ismeretségi körünkben nem gyakoriak a férfiak, akik harisnyát viselnek, így összegyűjtöttünk néhány figyelemreméltó kommentet.

„Szerintem a férfi harisnyanadrág viselők 80%-a nőit visel mivel sokkal olcsóbb mint a férfi.”

„A márkás férfitermékek jobbak, mint a női változatok. És ha nem lennének az emberek ilyen tájékozatlanok, és mindenki így viszonyulna a kérdéshez, akkor tényleg nem kelleni ilyen praktikákhoz folyamodni senkinek.”

„Egy dolog a herék bemelegedéséről: a jégeralsók sokkal vastagabbak (az még egy pamut nadrág). De ha tényleg a legnagyobb biztonságot akarod, akkor vegyél combfixet, az a lábfejtől a combodig ér és a fenekedet meg a heréket szabadon hagyja, de a lábadon mégis érzed a simogató érzést. Abból is van kisebb és nagyobb méret. Max. annyi, hogyha kisebbet veszel, nem tudod annyira felhúzni, és ha nem szilikonos a vége, akkor hamarabb lecsúszik a térdedig.”

Kilépve a szürke divatvilágból

"Én már október elejétől, ameddig az idő engedi, még a halász, illetve térdnadrágjaimat használom harisnyanadrággal, változó vastagságban 15-dentől 100-denig és változó színekben. És nagyon kellemes viselet és jó tapasztalni a tekinteteket, amik persze változók, de csakis így lehet egységesíteni a tekinteteket és a köztudatba itatni a témát.

Volt, aki észre sem vette a testszínűt, aki pedig észrevette, és rákérdezett, elmagyaráztam az előnyeit és a létezését. Volt olyan idősebb hölgy, aki abszolút azon a véleményen volt, hogy miért ne hordhatnák a férfiak is - szerinte nagyon jó dolog.

Az első hölgy, aki nadrágot húzott, és férfi aki fülbevalót rakott a fülébe először, azokra is furcsa tekintetek figyeltek. És lásd napjainkat. Ennek szellemében kérek minden férfi társat cselekedni, aki érintett a témában, ha tényleg szeretnének változtatni a köztudaton. Egyébként meg a férfi nylon harisnyanadrágnak köszönhetően nem kell idő előtt eltenni a térdnadrágokat, és harisnyával viselve akár elsőként használhatjuk tavasszal a térd, illetve halásznadrágokat. Továbbá változatosabbá, színesebbé, és variálhatóbbá válhat a harisnyanadrággal viselve ruhatárunk is, kilépve a szürke mindennapi divatból.”

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.01.22 10:13:10bájgúnár

  Várom a női bugyi,melltartó használatának előnyeinek megmagyarázatát is.Talán még a tampont is tudnánk használni!
  Végűl azis előnyös lenne ha a férfi menstruálna.Egyhétig békénhagyná a felesége!

 • 2011.01.22 10:13:15Elstron

  Jó lett volna belevenni az outdoor-sportot űzőket, náluk teljesen elfogadott (aláöltözet néven), sőt követelmény is. Egyébként nem értem ezt a nagy hajcihőt, -20-ban felhúzza az ember, mert kettéfagy, ilyen egyszerű a dolog.

 • 2011.01.22 10:28:03Martian

  Az intimbetét remek a sport jellegű bringázáshoz alsógatya helyett, mert az utóbbi varrása hosszú távon kidörzsöli a kényes pontokat.

 • 2011.01.22 10:39:32volánrulz

  "Említhetjük még a latexnadrágot is, ami a mai fürdőruhákkal áll rokonságban. A futónadrágok latexből, vagy ahhoz hasonló anyagból készülnek, és teljesen elfogadottak, sokszor látni a városban is."

  Hát súlyos tárgyi tévedés, mert nem áll rokonságban
  Szép is lenne a latexből lennének a fürdőruhák.
  Lycrát, Spandexet akart írni, nem de bár?
  Ergó a futónadrágok legtöbbje is inkább csak pamut és lycra keverék, de már a fürdőruhák is inkább nylont használnak, kevés bennük a spandex ezért nem fényesek például.

  egyébként ha az alsó gatya nem okozott problémát akkor ezek a cuccok sem fognak...

 • 2011.01.22 11:34:41Kütyüuniverzoom

  Ez az ferdítsétek csak az énképeket kedves Diványosok.....
  Jelzem a harisnya nem elfogadott a férfiak körében jelenleg, bár lehet ez nektek nem tűnt fel....
  Én még sem Magyarországon sem Európában egyik férfiboltban sem láttam hogy harisnyákat árulnának.
  ( Maximum a téli sportok jöhetne szóba, de azok is a vastag anyagúak a komfort miatt)

 • 2011.01.22 11:43:08phaszfej

  Nőkön is gusztustalanul néz ki a harisnya. Csak akkor nem, ha szokyában vannak. Férfiak meg ugye nem hordanak szoknyát.

 • 2011.01.22 11:57:18Buci-Bigyo

  A pamut, vastag férfiharisnya téli hidegben teljesen OK,nálunk nagy hidegben hordják is a fiúk, de aki szét akar fagyni tegye nyugodtan. A férfi nylonharisnya full buzis (szerintem),de sosem tudhatjuk,mi jön még divatba.:D Ahogy a hajléktalansapkát hordó "menő" srácokat elnézem,semmi sincs kizárva.:D

 • 2011.01.22 12:04:07SÜN

  latyakos gay mark

 • 2011.01.22 12:15:35PokerJoker

  Én az impotencia helyett a meddőséget írtam volna, mert igaz a meddőség az impotencia témakörén belül van, viszont a köznyelvben az impotencia mást jelent...

  A másik, hogy aki eddig akart harisnyaszerűt, az biciklis vagy sí nadrágot vett fel, azt a sztrecsit, ami szintén fb, csak bicikliseknél elfogadott... az a férfi aki annyira fázik csak, hogy egy áttetsző harisnya kell neki, mert nélküle fázik a kicsike, de a vastagabb már túl meleg, az egy "kis csacsi" :D azért így irtam mert ugye már van médiahatóság :D

 • 2011.01.22 12:15:44hipokrita

  kommentár nélkül

 • 2011.01.22 12:34:04Birca Maxval

  A harisnyanadrág és egyéb hasonlók, mint pl. a cicanadrág NŐI viselet. Férfiaknál maximum homoszexuálisoknál megengedett. Egyéb kivétel lehet: biciklista biciklizés közben, testet beborító úszóruha. Minden más esetben ez buziság.

 • 2011.01.22 12:38:51PiBá

  Mondjuk, ha hideg van, csak fel kell valamit venni a nadrág alá, nem? Régebben vastag anyagból is lehetett nadrágot kapni, manapság nem, pedig hideg telek is vannak mifelénk.

 • 2011.01.22 12:41:14bunko_jobbos

  1. Mindenben jobb a természetes anyag, mint ez a szar műanyag. Nem értem a nőket sem, hogy mi a szarért terjedt el köztük ez a nylonharisnya-őrület. (Azt tudom, hogy a 2. háborúban ezt osztogatták az ami katonák egy-egy jó kefélésért.) Tehát hidegben: jó pamut jégeralsó.

  2. Ez a cikk tipikus rejtett (?) buzireklám. Minden aberrációt reklámozni kell. Gondolom ebben sokat számít, hogy az újságírók között az átlagosnál több homokos van. Ugye, kedves cikkíró? :-)))

 • 2011.01.22 13:02:27Agagag

  Nem mindegy, hogy a hideg ellen védekezik ilyen formán az ember, vagy csak egyszerűen buzeráns.
  A kettőt kéretik nem összekeverni.
  Azt hiszem, hogy akik ezt a "cikket" írták - inkább ne minősítsük - azok nem a hideg miatt vesznek fel jégeralsót.

 • 2011.01.22 13:03:39Agagag

  És még valami: ne csak a westbalkános dolgoktól óvjuk gyermekeinket, hanem az ilyen dolgoktól is...

 • 2011.01.22 13:05:50robertdani

  jean-paul bemutatóján is ott van a harisnya, nem is csak egyszer:
  [link]

 • 2011.01.22 13:07:00robertdani

  phaszfej: ezt neked ki mondta? igenis hordanak szoknyát. :-)

 • 2011.01.22 13:47:32Intizar

  "bunko jobbos": Azért mert a baromarcú férfiak számára ez "szexi". Hogy a birsalmakombájn akadjon a torkukon.

 • 2011.01.22 13:48:41Intizar

  "bunko jobbos": Azért van valami a nevedben. Nem gondoltál még rá, hogy ha a "reklámozáson" múlna a szexuális irányultság, akkor legalább kétezer éven át nem létezett volna homokos?

 • 2011.01.22 13:49:54Intizar

  "bunko jobbos": Mondhatom másképpen is. Ha szerinted embereket rá lehet beszélni, hogy másfelé érdeklődjenek, mint ami felé érdeklődnének, akkor próbáld meg ezt saját magadon elképzelni.

 • 2011.01.22 13:53:39magyar bucó

  Ez a hozzászólásod fennakadt a szűrőn.

  Pedig egészséges férfi nem hord ilyeneket.

 • 2011.01.22 14:00:51MicRoby

  Rajtam nem fog látni ilyet senki az biztos. Az elsőként megjelölt ok az ennyi erővel lehetett volna az is akár, hogy 1. Ez nem paradicsomleves.
  Motoros ruci alá, télen el tudok képzelni valamit de csak is a cél érdekében (bár a jobb gatyók dupla bélésesek), nem ribanckodni férfiként.

 • 2011.01.22 14:04:05Ártatlan Bárányka

  Ez megint olyasmi, mint a múltkori pánszexuális dolog. Aki saját nemével szexel, az buzi, vagy biszex, aki férfi meg nylon-harisnyát hord, az is buzi.
  Nem értem, miért kell ezeket a dolgokat agyonmagyarázni. Ha valakit zavar, ha buzinak nézik, az minek vesz fel nylon-harisnyát? Ha megnem ciki neki nylon-harisnyát hordani, akkor az se legyen ciki, ha buzinak nézik.

 • 2011.01.22 14:13:09it's_me

  Hát ha valaki télen felveszi,a nadrág alá az nem gáz. De ha valaki kajak így felveszi,az adja le a cerkát a szertárban és jelentkezzen 3 pofonért!

 • 2011.01.22 14:16:41Edward Nygma

  Birca Maxval: a futónadrágot még engedélyezed, vagy rosszat kérdezek és eleve futni is buzis?

 • 2011.01.22 14:26:25Luella Menendez

  Nem vagyok se bunkó, se jobbos. De a fenti kommentelő véleményével totál egyetértek.

  Miért kell minden elmeroggyant hülyeségnek reklámot csinálni?

 • 2011.01.22 14:34:43kolbászoszsömle

  Irodában a buzik hordanak ilyet, aki meg kint, a szabadban dolgozik, vagy kirándul, vagy horgászik, vagy vadászik, az meg függetlenül attól, hogy buzi-e, felhúz valami harisnyát, ha hideg van, különben befagy a valaga.

 • 2011.01.22 15:23:32FAQlyás Menyét

  Hidegben én is felhúzok egy bokáig érő "alsónadrágot" a nadrág alá, de az nem harisnya, anyaga - az előbb néztem meg - 100% poliészter. A férfiharisnyáról ebben a cikkben olvasok először, korábban nem hallottam róla. Rövidnadrág alá azért sem gyakorlatias, mert ha olyan mint a női, akkor könnyen kiszakadhat.
  Viszont, ha már itt tartunk, több értelmét látnám a szoknyák viselésének terjedését férfiak között. A kelta - legismertebb a skót - kilt mintájára, ami alá tilos bármiféle alsógatya. Ez a nyári nagy melegben igencsak megkönnyítené a szellőzést, ha nem lenne olyan drága Skóciában az eredeti, már rég vettem volna egyet. Olcsó de praktikus magyar kiltet a magyar férfiaknak!

 • 2011.01.22 15:36:55Birca Maxval

  Edward Nygma:

  Futónadrágot nem engedélyezek! Fuss melegítőben, ha nem vagy homokos.

 • 2011.01.22 15:37:33klavier

  na,ja,kb kolbaszoszsomlenel van az igazsag.
  szoval,hidegben koll a harisnya nadrag ala.sajnos,sok jegeralsonak vacak a szabasa,es igy kenyelmetlenne valhat.kulfoldon mar lehet jo minosegu pamut jegeralsot kapni,ill. volt mar olyan valtozat is a haztartasban,mint amilyen az elso kepen van.az is kenyelmes.na,de a nylon harisnya ffinak,sztem izlestelen es borzalmas,es kenyelmetlen.

 • 2011.01.22 18:13:54tris

  buzis kár tagadni. Ha fáznak vegyenek pamutnadrágot (jégeralsót) vagy max. pamutharisnyát - de neylont?

 • 2011.01.22 18:23:54tris

  "Martian

  Az intimbetét remek a sport jellegű bringázáshoz alsógatya helyett, mert az utóbbi varrása hosszú távon kidörzsöli a kényes pontokat."

  Miiiiiiiiiiii? :) :) :)
  inkább alsógatyába nem helyette! UGye nem a ragasztós részével felfelé teszed be, mint 14 éves korunkban az egyik barátnőm :)

 • 2011.01.22 23:12:14Ynos

  Hát kedves férfitársaim, röhögjetek. De én hosszútávfutó voltam és visszeres lett a lábam. Az állapota gyorsan romlott, amíg fel nem vettem a harisnyát. Szorított, szokatlan volt, de jobb, mint kivagdosni az ereket meg trombózisban megdögleni. Aztán figyelgettem az állómunkát végző férfiakat és rájöttem, hogy nem is zokni van rajtuk, hanem harisnya, mint nekem a sok állás miatt. Rengeteg fogorvos, fodrász viseli, elsősorban egészségügyi okokból, meg lehet szokni. És ha direkt nem keresitek valakin, akkor észre sem lehet venni, hogy fikázzák. 10 év alatt megszoktam, az asszony két napig furán nézett, és megszokta. Van belőle fekete meg mindenféle színű, akkor megkérdezném a sznob társaságot, melyik a jobb: harisnya vagy műér, esetleg tolókocsi?

 • 2011.01.23 09:33:24magyar bucó

  A gyógyharisnya teljesen más, mint amiről a cikk szól.

 • 2011.01.23 11:30:29Edward Nygma

  Birca Maxval: Felteszem a melegítőnadrág viszont annál férfiasabb, minél jobban suhog ;DDD

 • 2011.01.23 23:30:37Bullfrog

  Ha zavar titeket ne vegyétek fel :)

  "Említhetjük még a latexnadrágot is, ami a mai fürdőruhákkal áll rokonságban."
  igencsak távoli az a rokonság, kimerül abban, hogy nadrág :D Bár a nehézbúvárok esetében, de az meg nem fürdőruha.

 • 2011.01.25 15:39:28tejcsokoládé

  nő létemre hordok harisnyát. szoknyához, mert ahhoz találták ki. gusztustalannak és vágyűzőnek találom a nadrág alá hordott harisnyát, mind nőkön, mind férfiakon. ezen az éghajlaton nincs olyan hideg, hogy egy normális téli nadrág alá harisnya kelljen.
  sport kivétel. ott megengedett, minden más esetben bűn.
  ezt a térdnadrágos dolgot meg egyáltalán nem értettem...

 • 2011.01.25 15:40:39tejcsokoládé

  a cikk nem a gyógyharisnyákról, és nem a sporthoz hordott harisnyákról szól. az egészen más megítélés alá esik...

 • 2011.01.25 15:58:10Apuka2

  Üdv mindenkinek!
  Ahogy látom még a fejekben elég homály uralkodik, tisztelet a kivételnek.Nem az anyagok és színek határozzák meg a nemi identitásunk.Számomra nagyon kellemes komfortot biztosító praktikus kiegészítő ruhadarab a vékony nylon harisnya, egészségügyi tulajdonságai mellett.És nem fogok lemondani róla csak azért mert egyes beszűkült látókörű emberek tévesen asszociálják a téma tartalmi jellegét.
  Én két gyermekes nős boldog apa, a saját igényeim kielégítése érdekében viselem a mindennapokban,az öltözködési szokásaim szerves részeként, ami azt illeti nem ártalmas az egészségre,függetlenül hogy férfi vagy nő az illető hisz mindkét nemnek két lába vagyon.És nem az öltözködési szokásainkról kellene jelen esetben arról hogy hordhatok-e nylon harisnyát, ami már lehet férfi termék is, mellesleg egykoron férfiak ruhatárába tartozott kell elutasítóan véleményt nyilvánítani,
  s tapasztalat hiányában véleményezni.Hanem gyermekeink egészséges életmódjának, cigaretta,dróg és stb mentes életbiztosítására kellene odafigyelni. Tehát kérdem én melyik szimpatikusabb: Az egészséges öltözködési szokásaink harisnyában nemtől függetlenül mint az élet szerves része. Vagy a cigaretta, alkohol,drog, károsító hatásának árnyékában.
  Én inkább az előbbit választom,és akik szerint betegségnek minősül a férfiak harisnyaviselete annak, illetve minden embernek azt kívánom, bele értve magam is,hogy ez legyen a legnagyobb baja az életében.És még valamit addig amig valaki nem próbálta ki jelen esetben a harisnyát az addig ne mondjon elutasítandó véleményt. És utána is csak saját nevében véleményezzen.Mert kinek nem inge nem veszi magára.
  Szép napot harisnyában vagy nélküle.

 • 2011.01.25 16:34:00sebiati

  h

 • 2011.01.25 16:36:03sebiati

  Számomra praktikus, mert kellemes könnyed, kényelmes viselet,mivel sokat járok úgy általában bringával, ezért a praktikussága nagyon jó,mivel térdnadrágban nem kell bajlódni a nadrág szárával.Továbbá mint kiegészítő akár lehet három az egyben is, alsónadrág, meleg alsó,és zokni.
  Egészséges mert,a kompresszió hatásának köszönhetően folyamatosan serkenti a láb vérkeringését a masszírozó hatásának köszönhetően. Így megelőzve az érrendszeri problémák kialakulását ill kezelését. Jótékony hatását kifejtve a láb egész napos igénybevételére. Nem szorítja el bokánál a vér keringését a zoknival szemben, és a cipő viselése is sokkal kényelmesebb és szellősebb csak harisnyával viselve. Nem nedvszívó ezáltal nem képes magában tartani a nedvességet, és nem nehezül el,nem izzaszt le, csak annyira melegít amennyire szükséges.Hosszúnadrággal viselve úgy funkciónál mint egy nyílászáró, ahol is a két réteg között levegő szigetel.A jégergatyóval ellentétben maximális komfortérzést biztosít,nincs puffadt érzés, de még is alig észrevehetően biztosítja a funkcióit. A komfort különbséget a jéger és a harisnya között úgy jellemezném mint amikor az ember át ül trabantból egy full mercédeszbe.
  Esztétikus mert a férfi lábán is ápol s eltakar,(hajszálerek foltok stb) igaz ehhez elengedhetetlen a szőrtelen láb.
  Szintén kiemeli a láb szépségét akár csak a nőknél, bár ezt még kevesen igénylik.
  És esztétikus mivel rendkívül színesítheti, és variálhatóvá teheti, az amúgy is szürke unalmas férfi ruhatárat is.Főleg térdnadrággal párosítva variálhatunk ízlésesen,következésképp szinte egész évben hordhatjuk mi is térdnadrágjaink.
  üdv és szép napot

 • 2011.01.25 16:37:18sebiati

  Tehát nem csak a hideg ellen hordhatjuk és teljesen mindegy ,ki milyen alkalomból, szempontból viseli nem eshet más megítélés alá a harisnya viselet legyen az férfi ill Nő, minden szempontból harisnya viselet. Öltözködésünk szerves része.Hiszen nemtől függetlenül két lábunk van.


  üdv és szép napot

 • 2011.01.26 16:42:58Harisnyanadrág

  A buzizóktól kérek a "buzira" egy fogalom meghatározást. Biztos szakértői a témának, ha csak úgy simán rávágják, hogy azok a férfiak buzisan öltöznek akik harisnyát hordanak, vagy csak buzik viselnek férfi létükre harisnyát. Vagy csak, az elhamarkodottan, ily módon megnyilvánuló simán látens homokos, aki behatóan tanulmányozta a buzik öltözködési szokásait és ebből adódóan bizton állíthatja, hogy a homokosoknál ez egy általánosan használt ruhadarab.
  Miért kell bántani a buzikat? Mi közük van a buziknak a harisnyaviseléshez?
  Ha némi eltévelyedést véltek felfedezni a férfiak harisnyaviselési szokásaival kapcsolatban, azt egészen másnak hívják.
  Nekem az a véleményem, hogy találni kell egy ízléses összeállítás, aminek olyan jó az összhangja, hogy a szemlélőnek elsőre fel sem tűnik a férfiak viseletében szokatlan ruhadarab. Aki szeretne férfi létére harisnyát viselni, az iparkodjon a harmóniára, mert a szélsőség szélsőséges véleményt eredményez. Azaz a cikkben szereplő fiatalember fotója szerintem nem a legalkalmasabb a cél elérésére.
  Amúgy nagyon praktikus ruhanemű.

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta