Benicio del Toro kiszabadít egy nőt, és iszik

Vicces feladat, mert mozgóképben szoktam meg az akciójeleneteket, most pedig tizenkét pillanat az egész – mondta Benicio del Toro a 2011-es Campari naptár fotózásáról. A színész az első férfi, akit a naptár számára főszereplőként fotóztak.

A Campari kiadta legújabb, 2011-es naptárát, amelyben szakítva az eddigi hagyományaival egy férfi a főszereplő. Az italmulti Benicio del Torót kérte fel, modellkedjen az akcióképekből álló naptárban. „Filmszerű képek lesznek a naptárban. Nekem, mint színésznek azért vicces feladat, mert mozgóképben szoktam meg az akciójeleneteket, most pedig tizenkét pillanat az egész” – nyilatkozta a munkáról a Puerto Rico-i színész.

A naptár  lényegében a Red Affairt mutatja be, egy nő kiszabadítását követi, az üzenet átvételétől a jövő év decemberében aktuális happy endig. A naptár egyik érdekessége, hogy a fotózás stylistja a magyar származású Robert Molnar volt.

Benicio del Torót meglepte a felkérés, mint az egy nyilatkozatában elmondta, nem számított arra, hogy a divatfotózás számára is felfedezik, pláne, hogy eddig a cég csak színésznőket választott modellnek. A 2010-es naptárarc Olga Kurylenko, aki a bűnbeesés 12 féle útját mutatta be januártól decemberig. Az előző évben Jessica Alba volt a naptár modellje, akit  öt hónappal szülése után Photoshoppal szépen megtámogattak. Korábban Eva Mendes és Salma Hayek is promotálták az italt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra