TREND RÖVIDHÍR

Vágó Réka és Ipacs Szilvi továbbjutott

2010. július 9., péntek 09:49

A Beck's Differente by Choice Award második fordulójába jutott Vágó Réka és Ipacs Szilvia. Az idén májusban indult példaképkereső kampány tevékenységi körtől függetlenül keresi az olyan fiatalokat, akik példaként szolgálhatnak kortársaik és a náluk fiatalabbak számára.

Vágó Réka cipőtervező, aki épp New Yorkban alkot és tanít, és a sok magyar híresség mellett Famke Janssen színésznőnek is tervezett már lábbelit. 2009-ben a Cosmopolitan őt választotta Az év divattervezőjének, 2008-ban a Glamour Women of the Year versenyben a legjobb tervező kategória
jelöltjei közé került be. 2007-ben pedig, a Tahiti Gyöngy Trófea első helyezettje lett kiegészítő kategóriában, amit a Splendor ékszerstúdióval közösen megalkotott ékszercipővel érdemelt ki.

Ipacs Szilvi sminkmester, a Vámpírok Bálja szereplőinek sminkelése mellett jótékonysági munkát is
vállal, gyermek arcfestőként részt vesz a Gyermekmentő Szolgálat road show-ján.
"Egy fogászati busszal járjuk az országot, amiben a gyermekek egy ingyenes fogászati szűrésen vehetnek részt, és megtanítják őket a helyes fogmosás és szájápolás technikáira. Emellett azok, akik elég bátrak bemenni a fogorvoshoz, a vizsgálat után különböző foglalkozásokon vehetnek részt, és beülhetnek egy arcfestésre is. Szeretem ezt a road show-t, bár néha nagyon megindító, és elgondolkodtató, amiket tapasztalunk, de jó érzés mosolyt csalni a gyerkőcök arcára" - mesélte Szilvi, aki legközelebb július első
hétvégéjén festi a kicsik arcát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta