TREND RÖVIDHÍR

Roberto Cavalli csak a Golden Globe szőnyegén nyert

2010. január 19., kedd 02:30

Talán George Clooney olasz barátnője Elisabetta Canalis járt a legjobban, aki egy lazacszínű empire fazonú ruhát kapott az olasz tervezőtől.

cikk-tious-rovid

Négy hírességet öltöztetett Roberto Cavalli a január 17-én Beverly Hillsben megrendezett 67. Golden Globe Awards díjkiosztó gálán. Ezek egyike sem a díjazottak közül való, a divathírekben azonban szerepelt az olasz divattervező, amiért négyen is az ő kreációját választották. George Clooney olasz barátnője Elisabetta Canalis egy lazacszínű empire fazonú ruhában jelent meg, Heidi Klum modell egy menyasszonyi ruhaként is helytálló sellőfazonban, a két díjat is nyert Avatar egyik dalát éneklő Leone Lewis énekesnő egy optikailag erősítő, orgonalila szaténestélyiben, és Jo Champa színésznő egy mélyen dekoltált, a kis mellet kiemelő, fekete pliszírozott ruhában ünnepelte kollégái sikereit.


cavalli

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta