TREND RÖVIDHÍR

Rajongók terveztek a Je Suis Belle-nek

2010. május 17., hétfő 10:59

A Facebookon hirdetett pályázatot a Je Suis Belle tervezőpáros, ahol az idei nyári kollekciójukhoz kertesték a legjobb kampányképet.

cikk-tious-rovid

A Je Suis Belle tervezőpáros lezárta a Facebook oldalukon meghirdetett pályázatukat, amelyben a 2010-es tavasz-nyári kollekcióhoz keresték a legjobb illusztrációt. Összesen 26 pályázat érkezett. A legtöbb like-ot Gálvölgyi Anett és Kormos Zsófia közös munkája kapta, akik egy street-art munkát töltöttek fel a Je Suis Belle rajongói oldalára. Ők nyerték meg a 35 000 Ft-os vásárlási utalványt. Íme a győztes kép.

je_suis_belle_gyoztes

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta