TREND RÖVIDHÍR

Magyar tervezők ruhája a Cannes-i vörös szőnyegen

2010. május 25., kedd 10:37

Mundruczó Kornél felesége idén a Je Suis Belle divattervező párost kérte fel, hogy készítsék el ruháját a Cannes-i Filmfesztiválra.

cikk-tious-rovid

cannes_2Mundruczó Kornél filmrendező felesége László Flóra idén a Je Suis Belle divattervezőpárost kérte fel, hogy készítsék el ruháját a Cannes-i Filmfesztivál vörös szönyegére. A nő Mundruczó Kornél új filmjének, a Szelíd teremtés - A Frankeinstein-terv díszbemutatójára érkezett a nyakban megkötős, földig érő, szatén fahéjszín ruhában, amelyikhez Vladis hegyikristály nyakéket viselt.

Két évvel ezelőtt a filmrendező Delta című filmjének főszereplője, Tóth Orsi szintén egy magyar tervezőcsapat ruhájában vett részt egy sajtóeseményen Cannes-ban. Akkor a USE egyik kreációjára esett a választás, a rendező felesége is a tervezőcsapat ruháját választotta Pataki Ági filmproducer tanácsára.

 

 

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta