TREND RÖVIDHÍR

Magyar divatfotósok a nemzetközi élvonalban

2010. január 22., péntek 14:50

Felnőtt egy generáció, amelyik Londonban, Milánóban New Yorkban a divatfotózás élvonalában van – az ő munkáikat mutatják be a Magyar Sajtófotó Kiállítás kísérő programjaként.

cikk-tious-rovid

A tavalyi, határnyitást bemutató téma után idén a hazai divatfotózást választották a márciusban megrendezendő Magyar Sajtófotó Kiállítás kísérő kiállításának témájául. A sajtófotó pályázat eredményhirdetésére szervezett sajtótájékoztató után László Ágnes kommunikációs vezetőt kérdeztük a Divat világa a fotográfiában – tegnap és ma anyagáról.

"A múlt századtól napjainkig azoknak a fotóriportereknek a munkáit szeretnénk bemutatni, akik a divatfotózásban világhírűek lettek. Igazából itthon nem is tudják széles körben, hogy felnőtt egy fotóriporter generáció, amelyik most harminc év körüli, és Londonban, Milánóban,  vagy épp New Yorkban az élvonalban van a divatfotózásban." Neveket egyelőre hiába kérdeztünk, a kiállításhoz most válogatják még a képeket. "Azokat a klasszikus divatfotókat is be szeretnénk mutatni, amelyeket igazából elfeledtek már itthon."

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta